{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Wonen dichtbij de stad en toch lekker landelijk met weids uitzicht over agrarisch gebied kan op deze zeer fraaie bouwkavel die op de grens van Venlo en Velden ligt. De totale grootte is 1.491 m2.

Oppervlakte:

De kavel biedt ruimte voor de bouw van een vrijstaand woonhuis, heeft een frontbreedte van bijna 30 meter en de diepte van de kavel is ca. 50 meter. De verhoudingen zijn dus perfect.

Eventueel bestaat de mogelijkheid tot het uitbreiden van het perceel met grond die eigendom is van Gemeente Venlo dus voor de paardenliefhebber kan dit ook een kans betekenen.

Ligging:

De kavel is gelegen aan de Genooierweg (kadastraal bekend J.F. Kennedylaan) tussen Venlo en Velden. De oprit naar de A-67 met alle verbindingen naar Duitsland, Eindhoven, Nijmegen en Maastricht is binnen enkele minuten autorijden bereikbaar.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}