Onder optie
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Bouwgrond te koop Koelderstraat ong Venlo

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Onder optie

Omschrijving

Wonen op een plek omringd door een uniek stuk natuur?

Op een unieke locatie aan de rand van ’t Ven, op korte afstand van Nieuw-Stalberg, liggen deze 4 bouwkavels voor de bouw van een vrijstaand landhuis. De locatie ligt tegen de steilrand van de Venlose Heide met groot uitgestrekte bossen waardoor u midden in een zeer groen gedeelte van Venlo woont. Het uitzicht is weids en open. De prachtige landelijke omgeving met veel natuurgebieden zorgt voor veel ontspanning dichtbij huis.

De 4 kavels zijn gelegen aan de Koelderstraat en hebben een oppervlakte van circa 2000m2. Als uitgangspunt voor het ontwerp wordt het archetype van een landelijk woonhuis (boerderij) genomen. Dit alles met een maximale inhoud van 900m3 van de woning. Daarnaast is het bouwvlak per kavel maximaal 500m2.

De prijs van een kavel bedraagt €350.000,- vrij op naam.


’t Ven:

’t Ven (ook wel Het Ven) is een wijk in het Noordoosten van Venlo. De wijk telt 2.685 inwoners. ’t Ven wordt grofweg begrensd door de Nijmegenseweg en de grens met Duitsland. Door deze ligging vindt u veel van de prachtige natuurgebieden van Venlo op loopafstand van deze kavels.

Oorspronkelijk bestaat het landschap in ’t Ven uit enkele Maasarmen (stroomgeulen). Op de randen van deze geulen waren destijds wegen gebouwd met bebouwing. Aan het eind van de 19de eeuw zijn er in Venlo enkele Napoleonswegen aangelegd, die allemaal gericht zijn op de Martinuskerk. Een van de wegen is de Straelseweg, welke de hoofdweg was vanuit het centrum van Venlo richting de Duits grens. Een van de kruispunten vormt nog altijd de ligging van het centrum van ’t Ven.

De laatste jaren is ’t Ven onderdeel geworden van de stad door diverse uitbreidingen. ’t Ven is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige Venlose kern met onder meer een eigen kerk, een basisschool en een gemeenschapshuis. Alle uitgebreidere en stedelijke voorzieningen zijn te vinden in Venlo.

‘t Ven wordt tegenwoordig veelal gekenmerkt door boerderijen, bestaande bebouwing, nieuwbouw en het industrieterrein Veegtes. Veel van de omliggende landschappen en oude bebouwing van ’t Ven behoren tot Rijksmonumenten. ’t Ven is zeer groen en kent prachtige natuur. Daarnaast liggen er diverse natuurgebieden op loopafstand van deze kavels. Denk onder andere aan de Ravenvennen, het Zwart Water en de Venlose heide.


Bereikbaarheid:

De kavel is prima bereikbaar. Met de fiets bent u binnen enkele minuten in de binnenstad van Venlo. Daarnaast is op korte afstand de Rijksweg N271 (Venlo-Nijmegen) gelegen. De oprit naar de A67 (Eindhoven-Duitsland) is eveneens op korte afstand gelegen.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Bouwgrond
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: