{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Panhuisstraat 24 Amstenrade

Omschrijving

In de populaire plaats Amstenrade in de gemeente Beekdaelen ligt dit vrijstaande woonhuis op een ruim perceel in een verkeersluwe straat. De woning heeft een woonkamer, keuken en bijkeuken op de begane grond. De huidige garage is inpandig bereikbaar. De eerste verdieping telt 4 slaapkamers en een badkamer. Een vlizotrap geeft toegang tot de bergzolder. De woning biedt veel potentie en de basis is goed maar dient inpandig te worden gemoderniseerd naar de huidige maatstaven.


Souterrain:
Provisiekelder met een stahoogte van 1.94m alwaar de cv ketel is opgesteld.

Begane grond:
Voor de woning ligt een mooie voortuin en een pad richting de voordeur. Hier zou eenvoudig een oprit kunnen worden gerealiseerd. In de hal van de woning liggen het toilet met vast closet, de deur die toegang geeft tot de kelder, de trapopgang en de deur naar de woonkamer.
De woonkamer in de breedte (3.91 x 7.25) was voorheen verdeeld in twee ruimtes en heeft houten kozijnen met deels glas in lood. In de hoek is een schouw om een kachel op aan te sluiten. De gesloten ruime keuken (3.16 x 3.76m) heeft een standaard keukenblok en twee schuifdeuren naar de woonkamer. Vanuit de keuken is de bijkeuken (2.63 x 3.75m) bereikbaar alwaar de witgoed opstellingen gerealiseerd zouden kunnen worden. Hier hangt de geiser voor warm water. De bijkeuken geeft inpandig toegang tot de huidige garage (7.08 x 3.42/2.21m) welke weliswaar is voorzien van een stalen poort, maar niet toegankelijk is voor een auto. De achtertuin is zo’n 25 meter diep en kan naar eigen inzicht worden aangelegd.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop is er toegang tot vier slaapkamers: 1. (3.74 x 3.47m), 2. (3.47 x 3.39m) met frans balkon, 3. (3.53 x 2.57m) met muurkast en 4. (2.55/1.36 x 2.18m). Verder de eenvoudige badkamer met zitbad en vaste wastafel.

Tweede verdieping:
Via een vlizotrap is de zolderverdieping te bereiken. Deze heeft een sta hoogte van 1.98m en is voorzien van twee dakraampjes.

Bijzonderheden:
De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing en deels glas in lood.
Woning is voorzien van een nieuw hoofddak met keramisch dakpannen in 2005.
Woning is voorzien van unidek dakisolatie.
De Nefit Ecomline HR cv ketel is in eigendom.
Uitstekend gelegen op loopafstand van alle basisvoorzieningen en uitvalswegen.

Rustig gelegen vrijstaand woonhuis met heel veel potentie en naar smaak te moderniseren.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}