{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Essenstraat 22 Brunssum

Omschrijving


CENTRAAL GELEGEN VERZORGDE HOEKWONING MET DRIE SLAAPKAMERS, SERRE/TUINKAMER, BERGING EN GARAGE TOEGANKELIJK VIA GEMEENSCHAPPELIJK ACHTERPAD.

INDELING:

KELDER: In het souterrain gelegen provisiekelder waar geplaatst gehuurde CV Combiketel (Hesi).

BEGANE GROND: Hal/entree, garderobe en geheel betegelde toiletruimte met staand closet.

Trappenhuis met meterkast: 5 groepsinstallatie / aardlekschakelaar / dag/nachtstroomaansluiting en "slimme meter". Loopdeur naar kelder- en keukenruimte.

Halfopen inbouwkeuken met apparatuur, te weten: 4 pits gaskooktoestel / wasemkap / combimagnetron / koelkast en wasmachineaansluiting.

Sfeervolle doorzonwoonkamer voorzien van laminaatvloer.

Geheel omsloten achtertuin waarin gelegen overkapping met glazen schuifdeuren. Tuinberging en garage bereikbaar via gemeenschappelijk achterpad. De tuin is eveneens toegankelijk via zijingang aan de voorzijde.

VERDIEPING: Overloop, linksachter gelegen hobby-/slaapkamer met muurkast welke toegang biedt tot de bergzolder. Rechtsachter gelegen slaapkamer.

Aan de rechter voorzijde bevindt zich de hoofdslaapkamer met tv-aansluiting. Linksvoorgelegen badkamer met zitbad, vaste wastafel en badmeubel.

ZOLDER: Deels beloopbare bergzolder toegankelijk via muurkast in linkerachterkamer.

DEZE WONING IS VOORZIEN VAN HOUTEN KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING OP DE BEGANE GROND EN RONDOM ROLLUIKEN. RUIME TUIMKAMER. CV-COMBIKETEL IS GEHUURD (HESI) ER IS EEN (GEHUURDE) ALARMINSTALLATIE AANWEZIG VAN VERISURE. PAND IS OP ONDERDELEN GEDATEERD EN DIENT AANGEPAST TE WORDEN NAAR DE EISEN VAN HET HUIDIG WOONCOMFORT.

HET GEHEEL IS GELEGEN IN GELIEFDE EN RUSTIGE WOONWIJK "KRUISBERG" VLAKBIJ EEN BASISSCHOOL. HET WINKELCENTRUM VAN BRUNSSUM IS OP LOOPAFSTAND BEREIKBAAR EN DIVERSE UITVALSWEGEN LIGGEN IN DIRECTE NABIJHEID.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.

+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}