{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Koempel 1 Brunssum

Omschrijving

RUIM, INDUSTRIEEL AFGEWERKTE, VILLA MET BEDRIJFSRUIMTE (35M2) EN 3 RUIME SLAAPKAMERS,

Dit ruime woonhuis (210 m2 woonoppervlakte incl. 35 m2 bedrijfsruimte of 4e slaapkamer) uit 2010 is zeer goed afgewerkt en beschikt over vloer-, muur-, dak-, en glasisolatie. Hierdoor is er sprake van een (voorlopig) energielabel A. Deze woning beschikt over een mooie bedrijfsruimte of mogelijkheid 4e slaapkamer met pantry en 3e toilet).
Deze villa is gelegen in Brunssum West, in de wijk Emma II en heeft uitstekende infrastructurele aansluitingen. De verbindingen via de Buitenring zijn uitstekend met aansluitingen op het wegennet naar Maastricht/Eindhoven en Heerlen/Aken. Daarnaast is op ca 300 meter een openbaar vervoer knooppunt voor busverbindingen. In de nabij gelegen wijk Treebeek zijn basisscholen, sportvoorzieningen en een wijkwinkelcentrum met een supermarkt.

Indeling:

Begane grond: hal, complete meterkast, mooie industriële betonnen (zwevende) trap met inbouwverlichting (led), toilet met zwevend closet en fonteintje. De ruime woonkamer (7,64 x 4,22 m) met open keuken (6,74 x 4,51 m) met betonnen gietvloer met vloerverwarming en toegankelijk via de hardglazen (anyway) deur is strak afgewerkt en beschikt over inbouwverlichting. De moderne inbouwkeuken beschikt over een kookeiland en apparatuur. Via de keuken is de bedrijfsruimte (11,31 x 3,09 m) toegankelijk. Deze is voorzien van een betegeld toilet en pantry en beschikt over een eigen toegang vanaf de openbare weg en mooie grote raampartijen met veel lichtinval. Aan de keuken is de ruime bijkeuken (4,84 x 3,01 m) te bereiken. Deze beschikt over de HR CV combiketel (eigendom) en aansluiting voor wasautomaat en droger. De keuken geeft middels de schuifpui toegang tot het van tegels voorziene terras met ruime overkapping (8,11/7,02 x 4,59/4,12 m). De tuin is verder voorzien van een gazon en geeft middels poort toegang tot de openbare weg. De tuin is voorzien van een gaashekwerk.

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (4,23 x 3,17 en 3,97 x 3,64 en 2,90 x 2,74 m) waarvan de middelste slaapkamer beschikt over een grote inloopkast (2,90 x 2,29 m) en een baby of kleine slaapkamer (2,31 x 1,90 m) en ruime betegelde badkamer (3,53 x 2,90 m) met inloopdouche, kunststof ligbad, 2e zwevend closet en keramische vaste wastafel.

Bijzonderheden:

- volledig geïsoleerd
- kunststof kozijnen
- begane grond: betonnen gietvloer met vloerverwarming
- strakke wand en plafondafwerking met inbouwverlichting
- bedrijfsruimte ideaal te gebruiken voor praktijk aan huis (met eigen pantry en toilet)
- ook te gebruiken als 4e slaapkamer of kangaroowoning (mantelzorg etc)
- zonnige tuin


De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Villa
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}