Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Jonker Van Weerststraat 5 Brunssum

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving


CHARMANTE TWEEKAPPER OP ROYAAL PERCEEL MET AANBOUW, TERRAS VOORZIEN VAN OVERKAPPING, 2 SLAAPKAMERS (MOGELIJKHEID TOT EEN 3E OP ZOLDER), NAASTGELEGEN RUIME GARAGE MET VOORGELEGEN CARPORT EN OPRIT VOOR MEERDERE VOERTUIGEN, VOOR-/ZIJ- EN ACHTERTUIN GESITUEERD OP HET ZUIDEN. GELEGEN IN KINDVRIENDELIJKE EN GELIEFDE WOONOMGEVING OP LOOPAFSTAND VAN SPORTVELDEN, HET WANDELGEBIED DE BRUNSSUMERHEIDE EN HET STADSCENTRUM. GOEDE ONTSLUITING MIDDELS UITVALSWEGEN RICHTING MAASTRICHT, EINDHOVEN EN AKEN.


INDELING:

KELDER:
Voorraad- / provisiekelder toegankelijk vanuit de hal.

BEGANE GROND:
Hal / Entree, trappenhuis en garderobehoek. Meterkast voorzien van 5 groepsinstallatie / aardlekschakelaar / "slimme meter" met dag- en nachtstroomaansluiting, toegang tot kelderruimte. Gastentoilet geheel betegeld met zwevend closet en fonteintje.

Ruime L-vormige woonkamer voorzien van houtenplankenvloer met living aan de voorzijde en thuiswerkplek/speelhoek voor de kinderen. Achtergelegen aanbouw met eetkamer, waar eveneens geplaatst een sfeervolle houtkachel, middels openslaande tuindeuren is er toegang tot de diepe achtertuin met terras en overkapping.

Naastgelegen gesloten keukenruimte voorzien van een inbouwkeuken met apparatuur, te weten: 6 pits gasfornuis / afzuigkap / dubbele wasbak en separate koelkast. Middels een loopdeur is er toegang tot een tussenhalletje dat in verbinding staat naar de oprit met carport aan de voorzijde en de ruime achtergelegen garage voorzien van een smeerput en waar geplaatst de CV Combi-ketel (eigendom/bouwjaar 2014)

Diepe achtertuin gelegen op het zuiden, beklinkerd terras met overkapping en handmatig bediend knikarm zonnescherm, borders voorzien van groen en veel privacy. Een tweetal bergingen bieden veel opslagruimte en er een tweede prieel/overkapping.

VERDIEPING:
Overloop met wasbakje. Rechtsvoor gelegen slaapkamer voorzien van dubbele wandkasten.

De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de rechter achterzijde.

Linksachter gesitueerde badkamer voorzien van douche / wastafel en tweede toilet.

ZOLDER:
Bereikbaar middels een vaste trap. Via een overloop met bergruimte komt men op de zolderkamer met dakraam, welke eenvoudig af te werken is tot en derde slaapkamer.

BIJZONDERHEDEN:
* GELEGEN OP ROYAAL PERCEEL IN KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING
* AANBOUW MET OPENSLAANDE TUIN DEUREN
* GESLOTEN KEUKENRUIMTE MET INPANIGE DOORGANG NAAR GARAGE
* HOUTEN KOZIJNEN MET GROTENDEELS DUBBELE BEGLAZING
* CV-COMBIKETEL (EIGENDOM/BOUWJAAR 2014)
* DIEPE ACHTERTUIN MET TERRAS GESITUEERD OP HET ZUIDEN.
* OPRIT VOOR MEERDERE VOERUIGEN MET CARPORT
* RUIME GARAGE VOORZIEN VAN EEN SMEERPUT
* OP LOOPAFSTAND VAN EEN WANDELGEBIED EN HET STADSCENTRUM

DEZE WONING IS NETJES ONDERHOUDEN EN MAAKT EEN VERZORGDE INDRUK. GEHEEL VOORZIEN VAN HOUTEN KOZIJNEN MET GROTENDEELS DUBBELE BEGLAZING, DEELS ROLLUIKEN. CV COMBIKETEL (EIGENDOM/ 2014). PAND DIENT OP ONDERDELEN AANGEPAST TE WORDEN AAN DE EISEN VAN HET HUIDIG WOONCOMFORT. DIEPE ACHTERTUIN OP HET ZUIDEN MET EEN TWEETAL BERGINGEN EN PRIEEL, RUIME GARAGE MET SMEERPUT, OPRIT VOOR MEEDERE VOERTUIGEN WAAR GEPLAATST EEN CARPORT.

HET GEHEEL IS GELEGEN OP EEN GELIEFDE WOONLOCATIE IN DE WOONWIJK HOUSERVELD. IN DIRECTE NABIJHEID VAN SPORTVELDEN EN OP LOOPAFSTAND VAN EEN WANDELGEBIED EN HET BRUNSSUMSE STADSCENTRUM. GOEDE ONTSLUITING MIDDELS UITVALSWEGEN EN AANSLUITING OP DE RECENT GEREALISEERDE PARKSTADRING.Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen. Dit geldt ook wanneer de zonnepanelen op huurbasis aanwezig zijn.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt