{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Pastoor Hagenstraat 10 A Brunssum

Omschrijving


UITSTEKEND ONDERHOUDEN TWEE-ONDER-EEN-KAP-WONING MET DRIE SLAAPKAMERS, OVERKAPPING, DAKTERRAS, TUINHUIS EN GARAGE BEREIKBAAR VIA GEMEENSCHAPPELIJK ACHTERPAD


INDELING:

BEGANE GROND: Entree / hal, trappenhuis, meterkast met 8 groepsinstallatie / kookgroep / 2x aardlekschakelaar en dag-/nachtstroomaansluiting. Toilet met fonteintje. Loopdeur naar woonkamer.

Royale woonkamer met aan de voorzijde gesitueerde keukenopstelling voorzien van: 4 pits keramische kookplaat / RVS afzuigkap / vaatwasmachine / koelkast en combi-oven. Een trapkast biedt ruimte voor opslag en provisie.

De woonkamer in voorzien van een dorpelloos gelegde siergrindvloer, beschikt over een ruime aanbouw met vloerverwarming en dubbele openslaande tuindeuren naar het achterterras met overkapping.

De achtertuin biedt plaats aan een houten tuinhuis en is toegankelijke via een zijingang.

Via gemeenschappelijk achterpad bereikbare separaat gelegen eigen garage voorzien van elektra en handmatige kantelpoort.

VERDIEPING: Overloop en trappenhuis. Over de gehele breedte van de woning aan de achterzijde gelegen hoofdslaapkamer voorzien van laminaatvloer. Badkamer met ligbad / dubbele wastafel en tweede toilet.

Aan voorzijde gelegen slaapkamer met vaste wastafel en Frans balkon.

2e VERDIEPING: Overloop, zeer ruime achterslaapkamer met airco. Aan de voorzijde gelegen wasruimte met witgoedaansluitingen en vaste kastenwand, toegang tot dakterras.

DEZE WONING IS GOED ONDERHOUDEN EN IS INSTAPKLAAR! GEHEEL VOORZIEN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING. DAK- EN SPOUWISOLATIE. GEHUURDE REMEHA QUINTA C.V. COMBIKETEL (VOLTA / € 29,50 P.M. / CONTRACTVRIJ) VLOERVERWARMING IN AANBOUW. AIRCONDITIONINGSINSTALLATIE OP SLAAPKAMERS, SCREENZONWERINGEN EN DAKTERRAS.

HET GEHEEL IS GELEGEN OP EEN RUSTIGE EN GELIEFDE WOONLOCATIE. OP LOOPAFSTAND VAN EEN CAFETARIA, SPORTCOMPLEX, BASISSCHOOL EN HET WINKELCENTRUM VAN BRUNSSUM. HET SCHUTTERSPARK EN HET WANDELGEBIED BRUNSSUMMERHEIDE LIGGEN OP EEN STEENWORP AFSTAND . GOEDE ONTSLUITING MIDDELS UITVALSWEGEN EN AANSLUITING OP DE RECENT GEREALISEERDE PARKSTADRING.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.

+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}