Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Pastoorslaan 25 Bunde

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR TIJS & CYRIL MAKELAARDIJ:

In een de gewilde woonwijk Bunderveld, tegenover openbaar groen en nabij de basisscholen gelegen te moderniseren halfvrijstaand woonhuis met ruime oprit, tuin op het Zuid/Westen (veel zon) en garage.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Begane grond:
Zeer diepe oprit (circa 20 meter diep) entree met breuk marmeren vloer, toilet met fonteintje, meterkast, trapkast, woonkamer (7,51 x 3,82) voorzien van laminaatvloer, keuken (3,06 x 2,41) alwaar nette aanrechtcombinatie voorzien van oven, gaskookplaat, wasemkap, spoelbak en koelkast, tuin (breed 6,5 meter en diep 12 meter) garage (6,52 x 3,03) met elektrische poort.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,83 x 3,26) met balkon aan de voorzijde, slaapkamer II (4,12 x 3,83) slaapkamer III (3,03 x 2,43), badkamer (2,43 x 1,95) alwaar ligbad, vaste wastafel en aansluiting wasmachine.

2e verdieping:
Zolder, te bereiken via vlizotrap, alwaar c.v.-gas (huur, 2018, circa Euro 31,78 per maand), mogelijkheid voor vaste trap en realiseren extra kamer (nokhoogte 2,2 meter).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1970.
Perceelgrootte: 290 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 95 m2, inhoud: circa 378 m3.
Het plafond van de garage bestaat uit asbesthoudende materialen.
Aanvaarding: op korte termijn mogelijk.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt