{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Diepstraat 73 Eijsden

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Karakteristieke rijksmonumentale woning gelegen in de Diepstraat in Eijsden. De Diepstraat staat bekend als de sfeervolle straat van Eijsden met de nodige monumentale panden, herenhuizen, terrasjes voor een hapje en een drankje, de ligging aan de Maas, de bestrating met kinderkopjes en de fraaie bomen die het plaatje compleet maken. Deze idyllische omgeving is een van de mooiste plekjes van Zuid-Limburg.

De monumentale woning staat geregistreerd als gepleisterd pand van baksteen en aan de achterzijde vakwerk en dateert van het begin van de 18e eeuw. In 2005 is het huis helemaal gerenoveerd met een nieuw dak, nieuwe vloeren en binnenmuren. In 2011 hebben de huidige eigenaren de woning flink aan de achterzijde uitgebouwd. De aanbouw omvat een grote woonkamer met luxe keuken met een oppervlak van maar liefst 50 m2, luxe badkamer, twee slaapkamers en bergruimte. Daarbij komen natuurlijk nog de leefruimtes van de originele woning. Eenmaal binnen de woning is iedereen verrassend verbaasd over de grote leefruimtes, indeling en afwerking. De diepe tuin met buitenkeuken gelegen op het zuiden geeft uitzicht op de achterliggende kasteeltuin en biedt veel privacy. Bijzonder als je hier mag wonen!

Indeling

Begane grond
- Hal voorzien van een donkere plavuizenvloer, open trap naar eerste verdieping, ruime garderobe en toegang tot de bergruimte voor meerdere fietsen, ruimte met waterontharder en modern toilet met inbouwcloset fonteintje met kastje. De berging is tevens voorzien van doucheaansluitingen en witgoedaansluitingen. De ruime hal loopt mooi over in de woonkamer door de brede muuropening en zorgt voor een ruimtelijk gevoel.
- Woonkamer inclusief keuken (8.4 m x 6.4 m) voorzien van een mooie donkere plavuizenvloer inclusief vloerverwarming, twee maal dubbele openslaande deuren naar terras en tuin, extra lichtinval door de twee vides met lichtkoepels die op een bijzondere speelse manier gemaakt zijn en een extra cachet geven aan de ruimte. Buiten de vloerverwarming is het mogelijk een gashaard te maken middels de gasleiding die al in de vloer gelegd is. De luxe moderne witte keuken is voorzien van een groot kookeiland met de nodige opberglades, ruim werkblad, spoelbak, inductiekookplaat met rvs afzuigunit en vaatwasser. Mooie kastenwand met veel opbergruimte, koelkast, oven en magnetron. Naast het kookeiland is er voldoende plek voor een grote eethoek met fijn contact richting tuin en groot zitgedeelte. 

Eerste verdieping
- Ruime overloop naar aanbouwgedeelte met twee slaapkamers, badkamer en berging en origineel gedeelte met slaapkamer en grote kastenwand waarin ook de Hr combiketel is gesitueerd. Alle kamers zijn strak afgewerkt en voorzien van een laminaatvloer en draaikiep ramen. De overloop is voorzien van twee lichtkoepels en twee vides die uitkomen in de woonkamer.
- Slaapkamer 1 (4.0 m x 3.8 m) met muurkast.
- Slaapkamer 2 (4.0 m x 2.8 m) met zicht op de achtertuin.
- Slaapkamer 3 (3.4 m x 3.0 m) met zicht op tuin en voorzien van een mooie grote inloopkast (2.2 m x 2.2 m).
- Slaapkamer 4 bevindt zich op de zolder.
- Badkamer (4.3 m x 2.8 m) modern en luxe uitvoering met ligbad, inloopdouche, inbouwcloset en meubel met brede wastafel. De ruimte is netjes betegeld en voorzien van enkele raampjes en Velux dakraam.

Tweede verdieping
- Zolderruimte met vaste trap en afgewerkt als slaapkamer 4 (4.0 m x 3.7 m) met dakkapel en kasten in de schuinte. Het dak is optimaal geïsoleerd met Unidekplaten.

Tuin
- De omgeving zegt voldoende op de bijgevoegde foto's. Ideaal plekje om lekker te  genieten op een bankje van het straatbeeld.
- Achtertuin gelegen op het zuiden. De tuin met gazon grenst aan de kasteeltuin van Kasteel Eijsden. Daar bevindt zich ook nog een stenen berging (7.0 m x 5.0 m) met spouwmuren. De eigenaren hebben leidingen en afvoer gelegd voor de aansluiting van een toilet of douche. Het terras is deels overkapt waaronder zich de buitenkeuken bevindt met vaste barbecue en keukenblok met koud wateraansluiting. Bijzonder fijne plek om te kunnen genieten van de zon, natuur en rust.

Bijzonderheden
- Rijksmonumentaal pand met monumentnummer 15455
- Bouwjaar circa 1700, renovatie 2005, uitbreiding 2011
- Inhoud 630 m3 exclusief 75 m3 tuinberging
- Perceel 468 m2
- Woonoppervlak 155 m2
- Gebruiksoppervlak 165 m2
- Aanbouw voorzien van vloerverwarming 
- Hardhouten kozijnen met isolerend glas 
- Dak monumentale woning geïsoleerd, aanbouw volledig geïsoleerd
- Gehuurde Hr Combiketel

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 4684, groot 4 are 68 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}