{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Spoorstraat 44 Geleen

Omschrijving

Deze verrassend ruime, halfvrijstaande woning is gelegen in een rustige woonomgeving op korte afstand van het centrum van Geleen, scholen en een snelle verbinding naar de autoweg richting Maastricht en Heerlen. De woning is gebouwd omstreeks 1950, de laatste jaren gerenoveerd en o.a. voorzien van geheel kunststof kozijnen met dubbelglas, nieuw dak (Unidek), moderne elektrische installatie, HR combi ketel van het merk Remeha uit 2015 (eigendom) en mechanische ventilatie. Het perceel is 143 m2 groot met een ommuurde, bestrate patiotuin, waar men optimale privacy geniet.
De inhoud bedraagt 476 m3 en de woonoppervlakte 128 m2.

Indeling
Souterrain: boogkelder 3.10 x 2.26 en 2.23 x 1.62.
Begane grond: hal met meterkast; ruim toilet met fonteintje; woonkamer 7.78 x 3.77/2.83 met dubbele deur naar de patio; gesloten keuken 3.61 x 3.42 met nette aanbouwkeuken voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast; bijkeuken 4.17 x 3.58/2.23 met tegelvloer, aansluiting voor de wasapparatuur en deur naar straatzijde.
Eerste verdieping: ruime overloop; vier slaapkamers 4.17 x 3.77/2.88; 3.78 x 3.51; 3.41 x 3.08; 3.48 x 2.48; badkamer 2.66 x 1.95 met ligbad, wastafel en 2e toilet.
Tweede verdieping: bereikbaar via vaste trap; 5e slaapkamer/logeerkamer 2.88 x 2.70 met velux dakraam, verwarming en laminaatvloer; cv-ruimte/berging 3.18 x 2.95.

OPMERKING IVM CORONA CRISIS, VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID EN OM VERSPREIDING TE VOORKOMEN.
U wordt verzocht met niet meer dan 2 personen de woning te bezichtigen (meer dan 2 peronen worden niet toegelaten !.
Verder vragen wij u niets aan te raken, geen deurklinken, geen kranen, geen lichtschakelaars e.d.) Makelaar is de enige die deurklinken aanraakt. Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, maak dan geen afspraak of annuleer deze.
Houdt tijdens de bezichtiging voldoende afstand. Is de ruimte te klein om samen te zijn met 1,5 meter onderlinge afstand? Wacht dan even buiten de ruimte. Wij houden ons aan deze regels, wij verwachten dat ook van elke kijker.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}