Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Bollenstraat 14 Geleen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Deze karakteristieke twee-onder-een-kap woning is gelegen in een zeer gewilde, rustige en groene woonomgeving aan de rand van het centrum, vlakbij alle voorzieningen. Het pand is degelijk gebouwd omstreeks 1955 en voorzien van grenen kozijnen met enkelglas en kunststof kozijnen met dubbelglas, deels rolluiken, nieuwe riolering en een HR combi-ketel uit 2020 van het merk Intergas gehuurd van Volta voor € 34,54 p.m.(koper wordt geacht het huurcontract over te nemen bij eigendomsoverdracht).
Het perceel is 272 m2 groot, met een leuk aangelegde, omsloten achtertuin met zonnescherm, waar men veel privacy geniet. De tuin is vanaf de oprit bereikbaar. Bij de woning hoort een garage van 6.55 x 2.65 met kantelpoort.
De inhoud van de woning bedraagt 460 m3 en de woonoppervlakte 145 m2.

Indeling
Souterrain: provisiekelder 4.05 x 2.20.
Begane grond: ruime hal met solnhofer tegelvloer, meterkast en mooie trappartij; toilet met fonteintje; woonkamer 7.93 x3.48 met dubbele deur naar de serre; gesloten keuken 3.75 x 2.26 met aanbouwkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast; serre/tuinkamer 5.92 x 2.57 met twee lichtkoepels, tegelvloer, deur naar de tuin en aansluiting voor de wasapparatuur; berging 3.03 x 2.28.
Eerste verdieping: overloop; drie slaapkamers 4.85 x 3.48, 3.74 x 2.25; 3.48 x 3.02; badkamer 2.26 x 1.60 met ligbad, wastafel en tweede toilet.
Tweede verdieping, bereikbaar via vaste trap, alwaar overloop, standplaats cv-ketel; twee kamers 3.48 x 2.35 en 3.48 x 2.48; vliering via luik.

OPMERKING IVM CORONA CRISIS, VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID EN OM VERSPREIDING TE VOORKOMEN.
U wordt verzocht met niet meer dan 2 personen de woning te bezichtigen (meer dan 2 peronen worden niet toegelaten)
Verder vragen wij u niets aan te raken, geen deurklinken, geen kranen, geen lichtschakelaars e.d.) Makelaar is de enige die deurklinken aanraakt. Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, maak dan geen afspraak of annuleer deze.
Houdt tijdens de bezichtiging voldoende afstand. Is de ruimte te klein om samen te zijn met 1,5 meter onderlinge afstand? Wacht dan even buiten de ruimte. Wij houden ons aan deze regels, wij verwachten dat ook van elke kijker.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: