{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Gelegen in het mooie Geulle vindt u deze vrijstaand geschakelde woning op een mooi perceel met vrij uitzicht vanuit de achtertuin. Deze woning is voorzien van 4 slaapkamers en een ruime garage.

INDELING

Souterrain:
Via de keuken bereikt u via de vaste trap de ruime kelder van 20m2 en 1,95m hoog. Deze is ideaal voor berging.

Begane grond:
De entree biedt toegang tot de meterkast, de trapopgang, het half betegelde toilet en de toegangsdeur naar de woonkamer.
Door de grote raampartijen aan de voorzijde en rechterzijde geniet de betegelde woonkamer veel lichtinval. Tevens zijn deze ramen voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas.
Via de woonkamer bereikt u de grote keuken met afzuigkap en 4 pits-gasfornuis. De keuken is voorzien van aansluiting met witgoedapparatuur. De keuken heeft tevens een lichtkoepel en de toegangsdeur naar de achtertuin.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot alle vertrekken;
Beide slaapkamers, gelegen aan de voorzijde en achterzijde van de woning, zijn voorzien van vloerbedekking en houten kozijnen met enkel glas.
De ruime badkamer ligt aan de achterzijde en is voorzien van een groot ligbad, douche, toilet en dubbele wasbak.
Tevens biedt de overloop ook toegang tot de zolderverdieping via een vaste trap.

Tweede verdieping:
De zolderverdieping biedt een berging met de CV installatie en twee slaapkamers met vloerbekleding en voldoende bergruimte in de wandkasten.

Tuin:
Leuke voortuin met diverse planten. De woning biedt een oprit voor 1 auto met in het verlengde de garage. De achtertuin is deels betegeld en verder opgevuld met een goed onderhouden gazon. Verder staat in de tuin een berging voor materialen.

Garage:
Geschakelde stenen garage, voorzien van water en elektra.

Kenmerken:
Gedeeltelijke modernisering wenselijk.
CV ketel van het merk Atag.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}