Onder bod
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Roermonds Kwartier 26 Grubbenvorst

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Onder bod

Omschrijving

Op een rustige woonlocatie gelegen is deze tussenwoning te koop met 4 slaapkamers en ruime achtertuin op het westen.
De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk met een speelplaats voor de kinderen op korte loopafstand. Daarbij ligt de basisschool en het centrum van Grubbenvorst in de directe omgeving.

De gemeente Grubbenvorst is gesitueerd in Noord-Limburg tussen de stedelijke centra Venlo en Venray. Er is een gevarieerd aanbod aan winkels, een bibliotheek en een sporthal. Het centrum van Venlo, met al haar stedelijke voorzieningen, is gelegen op 15 autominuten vanaf Grubbenvorst. Voorts heeft Grubbenvorst met de A73 en de A67 een perfecte ontsluiting naar Nijmegen, Eindhoven en het Duitse Ruhrgebied. De Maas, Limburgs slagader, neemt in het Grubbenvorster landschap een geheel eigen plaats in. De Maas biedt natuurlijk ook actieve recreatiemogelijkheden voor het varen met zeil- of motorboot. Kortom Grubbenvorst is een aantrekkelijke plaats om te wonen en te leven, voor mensen die houden van rust, ruimte en recreatie.
De woning is recent volledig opgefrist.

Begane grond:
Via de voortuin is de entree van de woning te bereiken. Bij binnenkomst komt u in een hal met toiletruimte met fonteintje, meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. De hal geeft toegang tot de woonkamer met open keuken. De ruimte voelt ruim en licht aan door middel van de grote raampartijen aan. De keuken is ingericht met een afzuigkap, gasfornuis, afwasmachine en koel-vries combinatie. Via de woonkamer is de tuin te bereiken. De tuin is gelegen op het westen, heeft een vrije achterom en biedt veel privacy.

1e Verdieping:
Via de trap bereikt u de eerste verdieping. Aan de overloop zijn 3 slaapkamers en de badkamer gelegen. Slaapkamer 1 (ca. 14 m²), slaapkamer 2 (ca. 10 m²) en slaapkamer 3 (ca. 7 m²). De ruime moderne badkamer beschikt over een inloopdouche, toilet, wastafel, mechanische ventilatie en is netjes betegeld.

2e Verdieping:
Wanneer je via de vaste trap de 2e verdieping bereikt kom je terecht op de overloop. Je vindt hier de witgoedaansluitingen. Verder is hier de mechanische ventilatie en de Cv-ketel (2024) gepositioneerd. Doordat er een dakkapel over de breedte is geplaatst is hier een ruime 4e slaapkamer (ca. 12 m²) gerealiseerd.

Tuin:
De tuin is op het westen georiënteerd en is netjes aangelegd. Hier is aan de achterzijde een tuinhuis geplaatst. Verder beschikt u over een vrije achterom.

Bijzonderheden:
- De woning is voorzien van energielabel C.
- Ruime tuin en woning.
- 1e en 2e verdieping voorzien van Kunststof kozijnen met HR++ glas.
- Deels rolluiken.
- Kindvriendelijke buurt.


AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel circa 4 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 7 dagen na definitieve overeenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt