Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Onderste Caumer 16 Heerlen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Een uniek stukje Heerlen, op de grens tussen de "Erk" en de Heerlerbaan. Rustig, aan bosrand gelegen ligt deze onder architectuur gebouwde vrijstaande villa. 225 m2 optimaal woongenot, Deze villa, gelegen op een perceel van 1200 m2 omringd door bos is ideaal geschikt voor 2 personen. Kenmerkend is de rust, weinig tot geen verkeer en de centrale ligging t.o.v. invalswegen (Maastricht, Aken, Eindhoven), Heerlen centrum (op loop en fietsafstand), winkels en scholen. Het object is voor diverse doeleinden geschikt o.a. kantoor/ praktijk aan huis.

Indeling:

Ruime oprit met plek voor meerdere auto's, vanuit de oprit is de sfeervolle patio te bereiken die toegang biedt tot dit bijzondere object.
Bij binnenkomst kenmerkt zich de vele lichtinval en heb je direct toegang tot de living met open keuken, slaapgedeelte v.v. 1e badkamer en bijkeuken/ tussenportaal.

Riante living met moderne open keuken met kookeiland v.v. 4-gas kookpitten, vaatwasser en wasbak. De vaste (achter) wand is v.v. bergkasten en een betonnen houtoven. D.m.v. een
openslaande deur is er toegang tot deels overdekt terras en tuin
De ruime gang met een volledig op maat gemaakte kastenwand biedt toegang tot de 1e badkamer en slaapgedeelte. De badkamer heeft een separaat toilet, moderne wastafel, ruime douche/ bad combinatie en vaste kastenwand. Vanuit de badkamer heb je een directe verbinding naar het slaapgedeelte.
Vanuit de was/ bijkeuken alwaar aansluiting voor was- apparatuur, is de toegang tot in de 2019 gerealiseerde bij/aanbouw.

Deze vleugel die inpandig alsmede vanuit de oprit te bereiken. Is v.v. een multifunctionele ruimte, separate moderne toiletruimte, keukentje en 2e badkamer met ruime inloopdouche en vaste wastafel.
De multifunctionele ruimte c.a. 36 m2 is voor diverse doeleinde geschikt o.a. kantoor/ praktijk aan huis, hobby of 2e slaapkamer.

De rondom gelegen tuin biedt een optimale rust en privacy en heeft diverse (overdekte) terrassen.


Ligging : centraal en rustig gelegen, aan bosrand
Isolatie : pand is geheel geïsoleerd
Installatie : HR combiketel
Bouwjaar : 2005
Perceelsoppervlakte : 1200m²
Aanvaarding : in overleg
Richtprijs : € 645.000,- k.k.


Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze 2
weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Bungalow
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: