Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Gouverneurstraat 69 Heerlen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

RUIME TUSSENWONING (TYPE: DRIVE-IN) MET HOBBY- ANNEX PRAKTIJKRUIMTE, ONDERHOUDSARME TUIN, DAKTERRAS, BALKON EN INPANDIGE GARAGE

BEGANE GROND:
Overdekte entree; hal met trap naar verdieping, meterkast en toegang tot garage; inpandige garage met sectionaalpoort; hobby- annex praktijkruimte met schuifpui naar tuin en toiletruimte; onderhoudsarme tuin met achterom, wenteltrap naar dakterras en tuinhuis.

1e VERDIEPING:
Overloop; L-vormige woonkamer in open verbinding met keuken en toegang tot balkon en dakterras; open keuken met moderne keukeninstallatie voorzien van inbouwapparatuur (inductiekookplaat - afzuigkap - vaatwasser - koelkast - combi-oven); balkon met zonnescherm aan voorzijde; dakterras met wenteltrap naar tuin.

2e VERDIEPING:
Overloop met muurkast (hier hangt de gehuurde cv-combiketel); 3 slaapkamers; betegelde badkamer met ligbad, douche, vaste wastafel en toilet.

BIJZONDERHEDEN:
De woning heeft energielabel B en is o.a. voorzien van houten en kunststof kozijnen met isolerende beglazing, grotendeels rolluiken, spouw- en dakisolatie. De platte daken zijn van 2003 resp. 2008. De keukeninstallatie is van 2020 en er zit nog garantie op de apparatuur. De woning biedt verrassend veel ruimte en is met name geschikt voor starters die veel ruimte zoeken of iemand die vanuit thuis werkt of praktijkruimte aan huis wilt hebben.
Bouwjaar: 1986; aanbouw: 2008. Perceelgrootte: 150 m2. Inhoud: 478 m3. Woonoppervlakte: 134 m2.


De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt