Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Navolaan 119 Heerlen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

In de wijk Vrieheide ligt deze hoekwoning met 4 ruime slaapkamers en onderhoudsvriendelijke tuin en parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s. Wilt u deze woning komen bekijken? Neem dan contact op met Aquina-Hollanders makelaars!


Bouwjaar: ca. 1962
Onderhoud: redelijk/goed
Perceeloppervlakte: 192 m2
Totale woonoppervlakte: ca. 127 m2
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 35 m2
Inhoud woning: ca. 423 m3
Aanvaarding: in overleg
Energielabel: E

Parterre:
De entree van de woning is bereikbaar via de trapopgang Navolaan 131/87/ hoek Unescostraat. De overdekte entree biedt toegang tot de ruime entree met trapopgang naar het woongedeelte.
Via de entree is de hal met meterkast, berging met wasmachine-aansluiting, cv-kast en de 4e slaapkamer/hobbykamer bereikbaar. Via de hal is de tuin bereikbaar.
De bestrate en onderhoudsvriendelijke achtertuin is op het Zuiden gelegen, alwaar ook meerdere auto’s op eigen terrein geparkeerd kunnen worden.

1e Verdieping:
De overloop, voorzien van tegelvloer biedt toegang tot het gastentoilet. Het toilet is betegeld en voorzien van een fonteintje. De keuken/eetkamer is in een hoek opgesteld en voorzien van een vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap, koelkast.
De ruime woonkamer ligt aan de achterzijde en is voorzien van antraciet plavuizen. De raampartij over de gehele lengte van de woonkamer geeft veel lichtinval. Via de woonkamer is het balkon toegankelijk.

2e Verdieping:
Via de overloop zijn de 3 slaapkamers en de badkamer bereikbaar en 2 bergkasten. Alle slaapkamers zijn voorzien van een antraciet vloerbedekking. De 2e en 3e slaapkamer aan de achterzijde gelegen hebben toegang tot het balkon over de gehele lengte.
Badkamer is voorzien van ligbad en vaste wastafel.

Bijzonderheden:
De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt