Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Bautscherweg 42 Heerlen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

"Te koop: Geheel gerenoveerde statige halfvrijstaande woning met ruime achtertuin, gelegen aan de Bautscherweg 42 te Heerlerbaan. Deze royaal opgezette woning beschikt over een ruime woonkamer, een kelder, 2 badkamers, 4 slaapkamers, een keukenen en meerdere bergingen.

Via de voordeur betreed u de gang met trappenhuis. Via deze gang heeft u toegang tot de ruime woonkamer met veel lichtinval en openslaande deuren aan de achterkant voor toegang tot de diepe tuin. Deze is ook via de eigen oprit aan de zijkant van de woning te bereiken. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de volledig betegelde keuken en badkamer. De keuken dient de nieuwe bewoner geplaatst te worden.

Via het trappenhuis heeft u toegang tot de kelder en via de trap tot de eerste verdieping. Hier bevinden zich een 2de volledig betegelde badkmaer en een overloop en 2 slaapkamers voorzien van laminaat.

Via dezelfde overloop bereikt u de 2de verdieping die wederom voorzien is met 2 slaapkamers met laminaatvloer een berging en de cv ruimte.

Cv ketel is eigendom.

De woning is voorzien van kunstof kozijnen en dubbele beglazing.

Deze woning is een aantrekkelijke keuze voor kopers die op zoek zijn naar een modern en comfortabel huis. De ruime achtertuin biedt mogelijkheden voor ontspanning en buitenactiviteiten. Gunstig gelegen in de buurt van voorzieningen en uitvalswegen, biedt deze woning een ideale combinatie van rustig wonen met goede bereikbaarheid.

PLAN NU UW BEZICHTIGING:

Dit is uw kans om een geweldig huis te bezitten dat klaar is om als thuis te dienen voor u en uw gezin. Mis Bautscherweg 42 niet. Plan vandaag nog een bezichtiging om de mogelijkheden en het comfort van dit huis zelf te ervaren.

NEEM NU CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE EN OM EEN BEZICHTIGING TE REGELEN.

Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt