{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

In een geliefde woonomgeving, op loopafstand van het veelzijdige winkelcentrum van Heerlen, staat dit zeer ruim tussengelegen herenhuis uit de jaren '30 met royale en fraai aangelegde tuin. Het huis is gesplitst in een beneden- en bovenwoning met elke een eigen huisnummer. Het is dus ideaal voor dubbele bewoning. Ook kan het weer terug worden gebracht tot één groot woonhuis.

Het huis staat niet alleen naast het centrum, maar ook op korte afstand van het Aambos voor een heerlijke wandeling. Werkt u in de omliggende steden, dan is de autoweg nabij. Kortom, het woonhuis combineert de voordelen van wonen nabij het centrum met de rust van de heerlijke achtertuin en een wandeling door het Aambos.

Via de vestibule komt u in de hal met terrazzo vloer. Vandaar heeft u toegang tot de kelder (in gebruik als was- en provisieruimte), de eerste verdieping, de wc en de keuken. De royale keuken (circa 5,65m x 2,50m) is ingericht met een eenvoudig keukenblok. De woonkamer met serre is ruim 40m². Vanuit de serre gaat u naar de tuin. Achter de keuken zijn via een portaal de slaapkamer en de badkamer op de begane grond toegankelijk. De slaapkamer is circa 5,40m x 3,15m groot en de badkamer (circa 3m x 1,40m) is ingericht met een ligbad, wastafel en douche.
Op de eerste verdieping waren voorheen drie slaapkamers en de badkamer. Het is omgebouwd naar een grote (woon)kamer, keuken en badkamer. De woonkamer is circa 32m² groot. De keuken is circa 3,50m x 2,50m. De badkamer (circa 2,60m x 2,20m) is ingericht met douche, wastafel en toilet.
Op de tweede verdieping zijn drie slaapkamer en de cv-ruimte. De slaapkamers zijn circa 14m², 12m² en 7m² groot. Erboven is nog de vliering.

De diepe achtertuin op het noord-oosten biedt volop privacy en is achterom bereikbaar. In de tuin bevindt zich een kleine vijver.

Voor de woning is parkeren met een vergunning, die circa € 68,- per half jaar kost.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}