Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Meerkamp 13 Heythuysen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving

Een fantastische instapklare geschakelde tussenwoning nabij het centrum van Heythuysen met een garage en veel luxe staat te koop! Is deze woning precies wat jij zoekt? Lees dan gauw verder.

Bij binnenkomst in de hal bevindt zich het toilet met een fonteintje, de meterkast met 7 groepen, een garderobe en de toegang tot de kruipruimte. Vanuit de hal heb je toegang tot de ruime en lichte woonkamer welke onderverdeeld kan worden in een zitgedeelte en een eetgedeelte. Daarnaast bevindt zich in de woonkamer een ingebouwde gaskachel, een convectorput, openslaande tuindeuren en is hier de open vaste trap naar de eerste verdieping aanwezig. De open keuken met kookeiland is voorzien van vele luxe. Er is een 5-pitsgasfornuis aanwezig, een ingebouwde vaatwasser, een combi magnetron, koelkast en een apothekerskast.

Vanuit de woonkamer heb je doormiddel van de openslaande tuindeuren toegang tot de mooie, afgewerkte en onderhoudsvriendelijke tuin. Het overdekt terras (2019) biedt ruimte voor een eetgedeelte en een loungehoek. Aan de achterzijde van de tuin is nog een kiezelterras gecreëerd met open haard. Ook is er een royale garage met extra vliering en kantelpoort aanwezig.

Via de vaste trap in de woonkamer heb je toegang tot de eerste verdieping. Bij de overloop is een dichte deur aanwezig. Vanuit de overloop heb je toegang tot 3 ruime slaapvertrekken en een luxe badkamer (2017) met een ligbad, een inloopdouche, een tweede toilet en een dubbele wastafel.

Ook de tweede verdieping is via een vaste trap bereikbaar. Door een Velux-raam te plaatsen is hier een extra kamer gecreëerd en bevindt zich in een aparte ruimte de technische installatie (Intergas HR cv-installatie 2018) en de witgoedaansluiting. Daarnaast is er nog voldoende opbergruimte.

Gaat jouw hart sneller kloppen bij het zien van deze foto’s en wil jij de woning heel graag met eigen ogen zien? Neem dan snel contact met ons op via het nummer 0475 – 20 20 05. Onze makelaar staat te popelen om jou de woning te laten zien!

Indeling
Begane grond:
Entree/hal – toilet – meterkast – garderobe – woonkamer – keuken.

Eerste verdieping:
Overloop – 3 slaapvertrekken – badkamer.

Tweede verdieping:
Extra kamer – bergruimte met technische installatie en witgoedaansluiting.

Tuin:
Overdekt terras – graszoden – extra terras met openhaard – garage.

Bijzonderheden:
- Op de bovenverdieping zijn rolluiken aanwezig;
- De woning beschikt over kunststof kozijnen met isolerende beglazing;
- De voor- en achtertuin zijn netjes aangelegd en onderhoudsvriendelijk;
- Alle maten, plattegronden zijn indicatief, waaraan verder geen rechten ontleend kunnen worden;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (financiering) is in de regel 6 weken na het sluiten van mondelinge overeenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt