Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Julianastraat 59 Hoensbroek

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving


UITSTEKENDE STARTERSWONING!

ENERGIEZUINIG TUSSENGELEGEN WOONHUIS MET TWEE SLAAPKAMERS, RUIME AANBOUW, OVERKAPPING, VOOR- / ACHTERTUIN MET BERGING EN PARKEERGELEGENHEID OP EIGEN TERREIN. PAND IS VOORZIEN VAN 6 ZONNEPANELEN, 2 AIRCONDITIONINGSINSTALLATIES EN EEN ALLESBRANDER


INDELING:

KELDER: Voorraad-/provisiekelder.

BEGANE GROND: Hal/Entree, trappenhuis, meterkast met 5-groepsinstallatie / 2x aardlekschakelaar / "slimme meter" en aansluiting voor zonnepanelen en omvormer. Toilet met staand closet.

Doorgang naar keuken met apparatuur, te weten 5 pits gascomfort met wokbrander / afzuigkap /elektrische oven / vaatwasmachine / wasbak en bar.

Royale moderne doorzonwoonkamer waar geplaatst een sfeervolle schouw met allesbrander en airco, veel lichtinval en voorzien van laminaat-vloerafweking. Aanbouw biedt veel extra ruimte en middels openslaande tuindeuren is het overdekte terras bereikbaar.

Verzorgde onderhoudsvrije geheel omsloten achtertuin met terras en veel privacy, overkapping en tuinberging. Toegang tot de tuin via de "Cortenstaal" poort en erfafscheiding, met parkeerplaats op eigen terrein.

VERDIEPING: Overloop. Aan de rechterachterzijde gelegen slaapkamer voorzien van een muurkast.

Aan de linker achterzijde bevindt zich de hoofdslaapkamer met zonnebank en airconditioningsinstallatie.

Linksvoor ligt de ruime badkamer met hoekbad, douche, wastafel in badmeubel en tweede toilet voorzien van mechanische afzuiging.

Rechtsvoor gesitueerde stookruimte waar geplaatst CV-Combiketel (Eigendom / bouwjaar ca. 2015).

ZOLDER: Vliering, deels begaanbaar en te gebruiken als berging.


DEZE WONING IS GEHEEL DUBBELE BEGLAZING IN KUNSTSTOF KOZIJNEN, ALLESBRANDER, 2X AIRCO, 6 ZONNEPANELEN EN DAKISOLATIE. RONDOM VOORZIEN VAN ROLLUIKEN. CV-COMBIKETEL REMEHA AVANTA CA. BOUWJAAR 2015/EIGENDOM. RUIME ACHTERTUIN MET OVERKAPPING EN TERAS VEEL PRIVACY DOOR CORTENSTAAL ERFAFSCHEIDING, TUINBERGING EN TOEGANG VIA ACHTERGELEGEN INGANG TOT PARKEERGELEGENHEID OP EIGEN TERREIN.

HET PAND IS GELEGEN IN DE GELIEFDE EN KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK. EEN BASISSCHOOL EN SPEELGELEGEN BEVINDEN ZICH IN DE DIRECTE NABIJHEID. EEN BUURTSUPER LIGT IN DE DIRECTE NABIJHEID. GOEDE ONTSLUITING VIA UITVALSWEGEN EN STATION VAN HOENSBROEK BEVINDEN ZICH IN DIRECTE OMGEVING.Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen. Dit geldt eveneens voor een eventuele financieringsregeling ten aanzien van de zonnepanelen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: