{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop St. Gerlachstraat 3 Hoensbroek

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Beschikbaar

Omschrijving

Door de vele aanvragen niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen. Als u wil worden opgenomen op de reservelijst, dan stuur gerust een mail naar info@aquina.com

Starters opgelet! Op een rustige locatie ligt deze moderne twee-onder-een-kap woning met aanbouw en garage. De woning beschikt over drie slaapkamers en verkeert in een moderne staat van onderhoud. De ruime achtertuin met fraai overdekt terras completeren het geheel. Wilt u een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met Aquina-Hollanders makelaars.

Bouwjaar: ca. 1962
Onderhoud: goed
Perceeloppervlakte: 214 m2
Totale woonoppervlakte: ca. 88 m2
Overig inpandige ruimte: ca. 7 m2
Externe bergruimte: ca. 15 m2
Bruto inhoud: ca. 300 m3
Aanvaarding: in overleg

Souterrain:
In het souterrain bevindt zich een kleine provisieruimte met de wasmachine aansluiting. De provisieruimte 3.60x2.00 heeft een plafondhoogte van slechts 1.45 meter.

Parterre:
De voortuin is onderhoudsvrij aangelegd en biedt toegang tot de woning. De entree/hal met meterkast en gastentoilet biedt toegang tot de moderne keuken. De leefkeuken 5.45x2.10 is voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur: koelkast, diepvries, vaatwasser en afzuigkap. De keuken is verder uitgerust met een 6-pits Boretti gasfornuis met oven en een granieten-aanrechtblad.
De ruime woonkamer 9.15x3.55 is door de aanbouw zeer ruim en voorzien van een nette laminaatvloer.
Via de aanbouw is de achtertuin toegankelijk. De achtertuin is onderhoudsvrij aangelegd en voorzien van een terras en fraaie houten overkapping. Tevens is hier de garage 5.10x2.90 met kantelpoort gelegen.

1e verdieping:
De overloop biedt toegang tot de slaapkamers en badkamer.
Slaapkamer voorzijde 3.55x2.60 voorzien van laminaatvloer.
Slaapkamer achterzijde 3.55x3.45 voorzien van laminaatvloer.
Slaapkamer achterzijde 2.50x2.10 voorzien van laminaatvloer.
Badkamer 2.05x1.60 voorzien van douche, dubbele wastafel en 2e toilet.

2e verdieping:
Bereikbaar middels vlizotrap.
Bergzolder met een nokhoogte van 1.75 meter. Hier bevindt zich de cv-installatie.

Algemeen:
De woning is op de begane grond voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbel glas en op de verdieping voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
Het hoofddak van de woning is geheel vernieuwd en voorzien van Unidek-isolatie.
De woning is deels voorzien van rolluiken.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}