Onder bod
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Leeuwerikstraat 5 Hoensbroek

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Onder bod

Omschrijving

Deze goed onderhouden, tussengelegen semi bungalow, gebouwd in 1947, is gelegen in een rustige woonomgeving, op korte afstand van winkels en met een snelle verbinding naar uitvalswegen. Deze levensloopbestendige woning is de laatste jaren goed gerenoveerd en voorzien van hardhouten en kunststof kozijnen met dubbelglas, moderne uitgebreide elektrische installatie, dak is nageïsoleerd, infraroodpanelen in hal en badkamer, 14 zonnepanelen (Volta Solar), airconditioning in keuken (inverter) en een HR combiketel gehuurd van Volta uit 2020, € 36,39 p.m. (5 jarig contract, koper wordt geachte het huurcontract over te nemen bij eigendomsoverdracht). Het perceel is 196 m2 groot met onderhoudsvriendelijke tuin met terrasoverkapping (2018) 7.67 x 2.90 en tuinberging. De tuin is achterom bereikbaar via een pad.
De inhoud van de woning bedraagt ca. 425 m3 en de woonoppervlakte 113 m2.

Aanvaarding op langere termijn, mogelijk vanaf 01 december 2021.

Indeling
Souterrain: provisiekelder 3.67 x 2.05.
Begane grond: ruime hal met meterkast, trappartij naar de eerste verdieping; modern toilet met wandcloset; bijkeuken/berging 2.64 x 1.97 met laminaat; wasruimte 2.04 x 2.00 met toegang naar kelder en standplaats cv-ketel; woonkamer 7.16 x 3.84/3.52 met laminaatvloer en open keuken 4.65 x 3.70 met lichtkoepel, moderne aanbouwkeuken voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en combi-oven; middels openslaande deuren is de gezellige tuin bereikbaar vanuit de keuken; nieuwe, moderne badkamer 2.44 x 2.27/1.20 met grote inloopdouche en badmeubel; grote slaapkamer op begane grond 3.48 x 3.44 met dubbele deur naar de tuin en grote inloopkast 2.51 x 1.14.
Eerste verdieping, voorzien van laminaatvloer: overloop met toegang naar twee slaapkamers met dakkapel, 3.63 x 3.52 en 3.48 x 2.96.

OPMERKING IVM CORONA CRISIS, VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID EN OM VERSPREIDING TE VOORKOMEN.
U wordt verzocht met niet meer dan 2 personen de woning te bezichtigen (meer dan 2 peronen worden niet toegelaten)
Verder vragen wij u niets aan te raken, geen deurklinken, geen kranen, geen lichtschakelaars e.d.) Makelaar is de enige die deurklinken aanraakt. Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, maak dan geen afspraak of annuleer deze.
Houdt tijdens de bezichtiging voldoende afstand. Is de ruimte te klein om samen te zijn met 1,5 meter onderlinge afstand? Wacht dan even buiten de ruimte. Wij houden ons aan deze regels, wij verwachten dat ook van elke kijker.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Bungalow
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: