Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Randweg 31 Hoensbroek

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving


KEURIGE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING MET AANBOUW, DRIE SLAAPKAMERS (MOGELIJKHEID TOT EEN VIERDE OP ZOLDER), BADKAMER MET TWEEDE TOILET, OVERKAPPING, GARAGE EN OPRIT VOOR MEERDERE VOERTUIGEN GELEGEN OP EEN CENTRALE EN GELIEFDE LOCATIE NABIJ EEN BASISSCHOOL, SPEELTUIN EN HET CENTRUM VAN HOENSBROEK MET GOEDE ONTSLUITING VIA DE PARKSTADRING NAAR AKEN, MAASTRICHT EN EINDHOVEN


INDELING:

BEGANE GROND:
Entree/hal voorzien van siergrindvloer, garderobe nis onder de verdiepingstrap. Meterkast: 8 groepsinstallatie / kookgroep / 2x aardlekschakelaar / "slimme meter". Trappenhuis naar de eerste verdieping. Toiletruimte met modern zwevend wandcloset en fonteintje. Doorgang middels loopdeur naar de woonkamer.

Ruime L-vormige woonkamer met veel lichtinval via de grote raampartijen aan de voorzijde, waar gesitueerd de lounge tv-hoek, aan de achterzijde geplaatste eethoek, voorzien van hoogwaardige laminaatvloer in berkendesign.

In aanbouw gelegen keukenruimte halfopen keuken in hoekopstelling voorzien van inbouwkeuken, uitgerust met apparatuur te weten: vijfpits gasfornuis / RVS wandschouw afzuigkap / magnetron / elektrische oven (defect) / wasbak / vaatwasmachine / diepvries en koelkast. Loopdeur naar de achtertuin.

Geheel omsloten, onderhoudsvriendelijke, achtertuin met zijingang voorzien overkapping. Terras met borders en groenvoorzieningen.

Naastgelegen vrijstaande ruime stenen garage voorzien van een elektrisch bedienbare kantelpoort en aan achterzijde gelegen berging. Voorgelegen royale oprit welke plaats biedt aan meerdere voertuigen.

VERDIEPING:
Overloop met wandkast en toegang tot slaapkamers en badkamer.

Rechtsachter gelegen hoofd slaapkamer met dubbele muurkast, voorzien van een airconditioningsinstallatie (split-unit).

Aan de rechtervoorzijde bevindt zich een slaapkamer met dubbele muurkast, in gebruik als logeerkamer.

De badkamer is linksvoorgesitueerd en voorzien van een ligbad / badkamermeubel met wastafel en tweede toilet.

De derde slaapkamer ligt linksachter en is in gebruik als hobby/studeerkamer.

ZOLDER:
Bereikbaar middels een vaste trap. Op de overloop zijn de witgoedaansluitingen voor wasmachine en droger te vinden. Tevens is er de Remeha Quinta CV-Combiketel geplaatst (eigendom/bouwjaar 2005). De zolderruimte biedt berging in de schuinte van de dakconstructie en kan, na afwerking, gebruikt worden als vierde slaapkamer.

ALGEMEEN:
* KEURIG VERZORGD EN NETJES ONDERHOUDEN
* HALFOPEN KEUKEN IN HOEKOPSTELLING MET APPARATUUR
* ONDERHOUDSVRIENDELIJKE ACHTERTUIN MET OVERKAPPING EN ZIJINGANG
* GARAGE EN ROYALE OPRIT VOOR MEEDERE VOERTUIGEN
* KUNSTSOF KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING
* SCREEN ZONWERING OP DE VERDIEPING ACHTERZIJDE
* CV-COMBIKETEL EN AIRCONDITIONINGSINSTALLATIE


UITSTEKEND ONDERHOUDEN WONING. VOORZIEN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING EN DEELS SCREEN ZONWERING. AIRCO EN CV-COMBIKETEL REMEHA QUINTA (EIGENDOM / 2005), RUIME VRIJSTAANDE GARAGE. GEHEEL OMSLOTEN ACHTERTUIN MET OVERKAPPING EN ZIJINGANG.

GELEGEN OP EEN GELIEFDE WOONLOCATIE EN AAN KINDVRIENDELIJKE WOONWIJ MET EEN BASISSCHOOL EN SPEELTUIN OP LOOPAFSTAND. HET HOENSBROEKSE CENTRUM LIGT OP EEN STEENWORP AFSTAND. GOEDE ONTSLUITING MIDDELS UITVALSWEGEN EN AANSLUITING OP DE RECENT GEREALISEERDE PARKSTADRING NAAR AKEN, MAASTRICHT EN EINDHOVEN.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening en/of zonnepanelen een huurinstallatie is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt