Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Grubbelaan 1 Hoensbroek

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Welkom bij deze schitterende hoekwoning, perfect gelegen aan de levendige Grubbelaan 1 te Hoensbroek. Deze woning is een zeldzame vondst, volledig gerenoveerd en klaar om in te trekken. Met zijn strategische ligging tegenover het winkelcentrum van Hoensbroek, biedt deze woning het beste van twee werelden: het comfort van een rustige thuisbasis met alle voorzieningen binnen handbereik.

KENMERKEN VAN DE WONING:

- RUIMTE EN COMFORT: Ruime woonkamer met laminaatvloer en veel lichtinval. Ruime leefkeuken met koelkast, keramische kookplaat, ijskast, afzuigkap, en combi oven.
- PRAKTISCHE INDELING: Met maar liefst zes slaapkamers biedt deze woning alle ruimte die u nodig heeft voor een groeiend gezin, gastenverblijven of een thuiskantoor. Er is ook een handige garage voor het veilig parkeren van uw voertuig, en een binnenplaats voor ontspanning in de buitenlucht. eigentijdse badkamer en een apart toilet, beide stijlvol gerenoveerd voor maximaal comfort en functionaliteit.

LOCATIEVOORDELEN:

Deze woning biedt niet alleen een comfortabel thuis, maar profiteert ook van zijn uitstekende locatie. Gelegen tegenover het bruisende winkelcentrum van Hoensbroek, bevindt u zich op loopafstand van winkels, restaurants, en alle voorzieningen die u nodig heeft voor het dagelijks leven. Openbaar vervoer en scholen zijn ook gemakkelijk bereikbaar, waardoor deze woning perfect is voor gezinnen.

KLAAR OM TE VERWELKOMEN:

Deze hoekwoning aan Grubbelaan 1 biedt een zeldzame kans om te genieten van modern comfort in een gewilde omgeving. Of u nu op zoek bent naar een ruim gezinsverblijf of een investeringsmogelijkheid, deze woning heeft het allemaal. Mis deze kans niet en plan vandaag nog uw bezichtiging!

Neem nu contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Deze woning wacht op zijn nieuwe eigenaar om het huis met liefde te vullen en te laten stralen

NEEM NU CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE EN OM EEN BEZICHTIGING TE REGELEN.

Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt