{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Kloosterbosstraat 9 Kerkrade

Omschrijving

In een rustige woonomgeving op loopafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer gelegen; de keurig verzorgde jonge (bouwjaar: 2005) hoekwoning met o.a. een onderhoudsvriendelijke tuin, 4 slaapkamers (vaste trap naar zolder), goed isolatieniveau, hardhouten kozijnen met isolerende beglazing, rolluiken (deels elektrisch), etc..

Indeling

Begane grond: Onderhoudsvriendelijke voortuin; ruime entree/hal (ca. 5m²) met o.a. bergkast, meterkast (moderne) en toiletruimte met toilet en fonteintje; woonkamer (ca. 25m²) v.v. trappenkast; semi-open keuken (ca. 3,52m x 2,47m) met L-vormige keukenopstelling en apparatuur te weten: een oven, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en diepvriesje. Vanuit de woonkamer komt men in de onderhoudsvriendelijke tuin met o.a. overdekt terras, berging/stalling (ca. 5,60m x 2,16m) en zij-ingang. Middels een schuifpoort kan men de auto eventueel op eigen terrein stallen.

Eerste verdieping: Overloop; slaapkamer 1 (ca. 5,02m x 2,95m), slaapkamer 2 (ca. 3,37m x 2,96/2,45m), slaapkamer 3 (ca. 3,02m x 2,12m); ruime badkamer (ca. 2,61m x 2,20m) met een inloopdouche (v.v. vernieuwde douchewand), vaste wastafel in badmeubel, toilet en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken royale zolderverdieping (ca. 26m², nokhoogte: 3,03m) met opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom, bouwjaar: 2003) en mechanische-ventilatie-unit; ruime slaapkamer 4.

Bijzonderheden: Deze keurig verzorgde jonge hoekwoning is gelegen in een rustige woonomgeving nabij scholen, winkels en openbaar vervoer. Tevens zijn diverse uitvalswegen goed bereikbaar. Het object is volledig geïsoleerd en beschikt over hardhouten kozijnen met isolerende beglazing. Tevens is de woning nagenoeg geheel voorzien van rolluiken (deels elektrisch). Ook zijn er diverse designradiatoren aanwezig. De begane grond is voorzien van een laminaatvloer en de tweede verdieping beschikt over een tegelvloer. Kortom, de moeite van een bezichtiging waard!
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Deze woning wordt u aangeboden in collegia verkoop met AB-Plaza Vastgoed.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}