Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Kaalheidersteenweg 21 Kerkrade

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving


OP RUIM PERCEEL GELEGEN GEHEEL OP TE KNAPPEN TWEE-ONDER-EEN-KAP-WONING UIT DE JAREN DERTIG MET AANBOUW, DRIE SLAAPKAMERS, TWEE BADKAMERS, DIEPE TUIN MET OVERKAPPING EN BERGING, PARKEERGELEGENHEID VOOR 2 AUTO'S


INDELING:

KELDER: Kelderruimte voor provisie / voorraad en opslag bestaand uit twee delen, waar geplaatst de CV-ketel en boiler.

BEGANE GROND: Entree/ontvangsthal, meterkast waar geplaatst 12 groepsinstallatie / 2x aardlekschakelaar (elektriciteitsmeter is verwijderd).

Royale en-suite woonkamer met voorkamer (4,23m x 4,05m) en achterkamer (3,54m x 4,10m) voorzien van plavuizenvloer, waar geplaatst een sfeervolle houtkachel. Tussenportaal (1,85m x 4,32m) met trapopgang naar de verdieping en keldertoegang.

Aangebouwde gesloten keukenruimte (2,01m x 4,03m) nu voorzien van een eenvoudig keukenblok met aanrechtblad en wasbak, maar waar voldoende ruimte is om een mooie keukenopstelling te realiseren. Middels loopdeur is er toegang tot het overdekte terras en de tuinberging (2,50m x 3,38m).

Achtergelegen badkamer (2,15m x 3,99m) met ligbad / toilet en wastafel welke eveneens geheel gerenoveerd dient te worden waar aansluitingen voor wasmachine en droger zich bevinden.

Diepe achtertuin gesitueerd op het zuiden met terrasoverkapping en tuinberging, toegankelijk via zijingang, voorzien van gazon en begroeiing met veel privacy (verwaarloosd en verwilderd).

VERDIEPING: Overloop met trappenhuis.

Aan voor- en achterzijde gelegen slaapkamers met afmetingen van respectievelijk 5,53m x 3,98m en 2,24m x 3,41m.

Tweede badkamer (1,16m x 4,24m) voorzien van douche / wastafel en tweede toilet.

ZOLDER: Zolderruimte toegankelijk via vaste trap, welke bestaat uit een drietal ruimtes. Overloop met een doorloopkamer (2,60m x 3,72m) naar de derde slaapkamer met dakkapel (2,61m x 5,65m).


HET PAND DIENT VOLLEDIG AANGEPAST TE WORDEN OM HET TE LATEN VOLDOEN AAN ALLE EISEN DIE AAN HET HUIDIGE WOONCOMFORT GESTELD WORDEN. WONING IS AFGESLOTEN VAN NUTSAANSLUITINGEN. VOORZIEN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING. TUINBERGING, OVERKAPPING EN 2 PARKEERPLEKKEN OP EIGEN TERREIN.

GELEGEN AAN EEN DOORGAANDE WEG IN NABIJHEID VAN HET STADSCENTRUM VAN KERRADE EN ALLE VOORZIENINGEN. OP LOOPAFSTAND VAN GAIA ZOO. GOEDE ONTSLUITING VIA UITVALSWEGEN EN ONLANGS GEREALISEERDE BUITENRING.

OPKNAPPER MET POTENTIE!


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen. Dit geldt eveneens voor een eventuele financieringsregeling ten aanzien van de zonnepanelen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: