Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Dirk Zweepstraat 5 Kerkrade

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Op een uitstekende locatie mogen wij u deze geheel gemoderniseerde vrijstaande woning aanbieden. Deze woning uit 2002 is in 2020 geheel gemoderniseerd en verkeert in een uitstekende staat van afwerking. Behalve een ruime garage, beschikt deze woning over extra ruimtes in het souterrain die uitstekend bruikbaar zijn als woonruimte. Wilt u deze woning komen bezichtigen? Neem dan contact op met Aquina-Hollanders makelaars!

Bouwjaar: 2002
Onderhoud: zeer goed
Perceeloppervlakte: 405 m2
Totale woonoppervlakte: ca. 200 m2
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 17 m2
Externe bergruimte: ca. 25 m2
Inhoud totaal: ca. 675 m3
Aanvaarding: in overleg

Souterrain:
De woning is geheel voorzien van een souterrain dat is onderverdeeld in diverse ruimtes. Via de trap bereikt men de verdeelhal met toegang tot de kantoorruimte, provisieruimte, berging en cv-ruimte met cv-installatie (huur, 2020). Het souterrain is geheel betegeld en in diverse ruimtes voorzien van daglichtinval. De plafondhoogte bedraagt 2.50 meter, waardoor deze verdieping uitstekend geschikt is voor diverse doeleinden.

Parterre:
De voortuin is onderhoudsvrij aangelegd en aan de zijkant voorzien van een oprit met toegang tot garage.
De entree geeft toegang tot de ruime ontvangsthal met open trap en vide. In de hal bevindt zich tevens de meterkast en het luxe gastentoilet met fonteintje (2021). De sfeervolle woonkamer is voorzien van een leistenenvloer met vloerverwarming en dubbele schuifpui met toegang naar de achtertuin. De open keuken (2020) is voorzien van een kookeiland en apparatuurwand met alle gewenste apparatuur. In de bijkeuken bevindt zich het aansluitpunt voor de wasmachine.
Via de keuken is ook het overdekte terras toegankelijk. De tuin is verder geheel omsloten en voorzien van een terras. Aan de zijkant bevindt zich een separate ingang naar de tuin.
Via het overdekte terras is de garage met elektrisch bedienbare sectionaalpoort toegankelijk. De garage is tevens voorzien van een spouwmuur.

1e Verdieping:
De overloop met vide biedt toegang tot de drie ruime slaapkamers en badkamer.
1e Slaapkamer voorzijde met laminaatvloer.
2e Slaapkamer achterzijde met laminaatvloer, airco-unit en kastenwand.
3e Slaapkamer achterzijde met laminaatvloer.
Moderne badkamer (2021) voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel en 2e toilet. De badkamer is tevens voorzien van elektrische vloerverwarming.

Algemeen:
De volledige 1e Verdieping is voorzien van reguliere vloerverwarming, de badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming.
De woning is optimaal geïsoleerd (conform standaard 2002).
De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
De woning is voorzien van 15 zonnepanelen (eigendom)
Op korte afstand gelegen van alle Parkstad Limburg attracties zoals: natuurgebied "Gravenrode", en "Groene Long- Craneweijer", Gaia Zoo, Mondo Verde, Snow World etc.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Villa
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: