Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Pricksteenweg 92 Kerkrade

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Op zoek naar een mogelijkheid voor dubbele bewoning? Deze onlangs gerenoveerde woning is geheel geschikt gemaakt om te gebruiken als boven- en benedenwoning. De woning dient nog gedeeltelijk afgewerkt en op enkele kleine onderdelen gemoderniseerd te worden. Maakt u deze woning compleet? Neem dan contact op met Aquina-Hollanders makelaars!

Bouwjaar: ca. 1910 (conform BAG)
Onderhoud: goed
Perceeloppervlakte: 380 m2
Totale woonoppervlakte: ca. 183 m2
Overig inpandige ruimte: ca. 33 m2
Externe bergruimte: ca. 11 m2
Bruto inhoud woning: ca. 780 m3
Aanvaarding: in overleg

Souterrain:
Het souterrain van de woning is onderdeeld in twee ruimtes. Deze ruimtes bevinden zich aan de voorzijde van de woning en zijn geschikt als provisieruimte.

Parterre:
De entree geeft toegang tot de ruime hal met meterkast. In het verlengde van de hal bevindt zich een extra ruimte, welke toegang geeft tot het gastentoilet en de achtertuin en in gebruik is als wasruimte.

Via de ruime achtertuin is de benedenwoning toegankelijk. Het is ook mogelijk om via de hal op de begane grond een inpandige doorgang naar de benedenwoning te realiseren.

Indeling benedenwoning:
De ruime woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en geeft toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde en de keuken aan de achterzijde. De separate keukenruimte verkeert als één van de weinige ruimtes nog in een gedateerde staat van afwerking. Aan de voorzijde bevindt zich de slaapkamer met en-suite de moderne badkamer met douche, ligbad, toilet en vaste wastafel.

Tuin:
De ruime achtertuin is omsloten en voorzien van een terras en royaal gazon met tuinhuis. De tuin is op het zuiden gelegen.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers en badkamer. Twee slaapkamers zijn aan de voorzijde gelegen en één aan de achterzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en nieuw stucwerk plafonds en wanden. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en vaste wastafel.

2e verdieping:
Bereikbaar middels een vaste trap.
Royale zolderverdieping in loft-achtige stijl met ruime woonkamer en open keuken met kookeiland en inbouwappatuur. Op deze verdieping bevindt zich ook de technische ruimte/bijkeuken met cv-installatie en boiler.

Algemeen:
De woning is voorzien van dakisolatie.
De woning is vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing.
De woning is vanaf 2019 grotendeels gemoderniseerd.
De woning is geschikt als dubbele bewoning, maar heeft slechts één huisnummer.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt