Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Toupsbergstraat 65 Kerkrade

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Starters opgelet! In de wijk Chevremont ligt deze verzorgde twee-onder-een-kap woning. De woning is recent geheel voorzien nieuwe kunststof kozijnen met isolerende beglazing en is met enkele kleine aanpassingen eenvoudig instapklaar te maken! Kom jij deze woning bezichtigen? Neem dan vooraf even contact op met Aquina-Hollanders makelaars!

Bouwjaar ca. 1957 (conform BAG)
Onderhoud goed
Perceeloppervlakte 157 m2
Woonoppervlakte ca.96 m2
Overig inpandige ruimte ca.33 m2
Gebouwgebonden buitenruimte ca.6 m2
Bruto inhoud ca. 465 m3 (excl. bijgebouwen)
Aanvaarding in overleg
Souterrain:
Aan de voorzijde van de woning bevinden zich twee ruimtes in het souterrain. Beide ruimtes zijn uitstekend geschikt als provisieruimte.

Parterre:
De voortuin biedt toegang tot de entree van de woning. Middels de hal met gastentoilet en meterkast is de woonkamer en keuken toegankelijk. De woonkamer is ruim van opzet en voorzien van een laminaatvloer en veel lichtinval. Middels een dubbele tuindeur is de achtertuin toegankelijk.
De separate keuken is voorzien van een plavuizenvloer en inbouwapparatuur, te weten een koelkast, keramische kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. In de keuken bevindt zich ook nog een extra muurkast en deze biedt toegang tot de berging aan de achterzijde van de woning.

De achtertuin is grotendeels beklinkerd en voorzien van een terras. Aan de achterzijde bevindt zich de achterom, welke middels een privé-inrit ontsloten is. De inrit biedt parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s.

1e Verdieping:
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De grote eerste slaapkamer aan de achterzijde biedt toegang tot het balkon met rvs-balustrade. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en ingebouwde rolluiken. De badkamer is voorzien van een douche, 2e toilet en vaste wastafel.

2e Verdieping:
De vaste trap biedt toegang tot de zolderverdieping. Op de overloop is de cv-installatie (huur, 2020) gesitueerd, welke toegang biedt tot de zolderkamer met klein dakraam.

Algemeen:
De woning is geheel voorzien van moderne kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
De woning is gedeeltelijk voorzien van dakisolatie.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).

Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt