Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Pierre Zeijenstraat 17 Kerkrade

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Starters opgelet! Op een rustige locatie in Kerkrade ligt deze zeer goed afgewerkte woning met garage. De woning beschikt maar liefst over 4 slaapkamers en is verrassend ruim opgezet. Wilt u deze woning komen bekijken? Neem dan contact op met Aquina-Hollanders makelaars!


Bouwjaar: ca. 1980 (conform BAG)
Onderhoud: goed
Perceeloppervlakte: 206 m2
Totale woonoppervlakte: ca. 109 m2
Externe bergruimte: ca. 49 m2
Bruto inhoud: ca. 382 m3
Aanvaarding: in overleg


Parterre:
De ruime voortuin is verzorgd aangelegd en biedt toegang tot de entree. In de hal is de garderobe, meterkast en het moderne gastentoilet gelegen.
De sfeervolle woonkamer is aan de achterzijde gelegen en voorzien van een laminaatvloer en open trap naar de verdieping. De open keuken aan de voorzijde is middels een barretje gescheiden van de eethoek en opgesteld in een hoek. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast en diepvries.
Aan de achterzijde is de serre aangebouwd. De serre is geheel afsluitbaar en is vanuit de woonkamer toegankelijk met een schuifpui.
De achtertuin is vrijwel geheel beklinkerd en voorzien van een terras, vijverpartij, berging en achteruitgang. Via de achteruitgang is het voetpad bereikbaar dat uitkomt bij de garage aan de Bernard Pothaststraat.

1e Verdieping:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een inbouwkast en momenteel in gebruik als kantoor/thuiswerkplek.
De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche met regendouche, ligbad, vaste wastafel en 2e toilet.

2e verdieping:
Middels een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Op de overloop bevindt zich de cv-installatie (eigendom, 2010) , welke ook in gebruik is als berging. De slaapkamer is voorzien van een veluxraam, laminaatvloer en berging in de dakschuinte.

Algemeen:
De woning is vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
De woning is vrijwel geheel voorzien van rolluiken.
De woning is voorzien van dak- en spouwmuurisolatie.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt