Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Michelisstraat 17 Kerkrade

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving


VERRASSEND RUIME INSTAPKLARE, UITSTEKEND VERZORGDE EN ONDERHOUDEN TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING MET 2 SLAAPKAMERS, MOGELIJKHEID TOT EEN 3E EN 4E SLAAPKAMER. SFEERVOLLE WINTERTUIN, HOUTEN TUINBERGING, RUIME GESCHAKELDE GARAGE EN OPRIT VOOR MEERDERE VOERTUIGEN GELEGEN IN DE GELIEFDE EN KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING EN OP LOOPAFSTAND VAN HET WIJKWINKELCENTRUM VAN "SPEKHOLZERHEIDE". GOEDE ONTSLUITING VIA DE BUITENRING RICHTING AKEN, MAASTRICHT EN EINDHOVEN


INDELING:

BEGANE GROND:
Entree/hal en garderobe. Meterkast: 6 groepsinstallatie / aardlekschakelaar en "slimme meter" . Trappenhuis naar de eerste verdieping. Toiletruimte met modern zwevend wandcloset en fonteintje.

Royale L-vormige, strak afgewerkte en ingerichte, woonkamer met veel lichtinval via de raampartij aan de voorzijde, waar gesitueerd de lounge en tv-hoek. Trapkast voor opslag en voorraad. Gehele begane grond is voorzien van een dorpelloos gelegde laminaatvloer in berkendesign.

Achtergelegen separate eetkamer met doorgang naar de halfopen keuken, waar geplaatst een moderne inbouwkeuken in hoekopstelling uitgerust met apparatuur te weten: 4 pits gasfornuis/ afzuigkap / elektrische oven / wasbak en vaatwasmachine. Loopdeur naar de royale sfeervolle wintertuin, welke veel extra leefruimte biedt en is voorzien van 2 grote schuifpuien.

Naastgelegen, geschakelde, ruime garage voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaalpoort met veel opslagruimte. Voorgelegen oprit welke plaats biedt aan meerdere voertuigen.

Geheel omsloten, onderhoudsvriendelijke, zij-/achtertuin met terras, optimale privacy en houten tuinhuis .

EERSTE VERDIEPING:
Overloop voorzien van airconditioningsinstallatie, met aan de gehele voorzijde van de woning gelegen ruime hoofdslaapkamer vaste kastenwand.

Aan de overloop gesitueerde badkamer voorzien van inloopdouche, 2e toilet en badkamermeubel met vaste wastafel.

Aan de achterzijde bevindt zich een slaapkamer met walk-incloset welke toegankelijk is middels een moderne barndoor. Middels een eenvoudige ingreep is hier weer een derde slaapkamer van te maken.

ZOLDER:
Bereikbaar via een vaste trap. Voorzien van een geïsoleerd dak met veel bergruimte waar geplaatst de witgoedaansluitingen voor wasmachine en droger. Stookruimte met AWB CV-Combi-ketel (huur/Volta/ca. €38pm), tevens is hier geplaatst de box van de centrale mechanische afzuiging. Hobby-/studeerkamer waarvan mogelijk een vierde slaapkamer te realiseren is.

ALGEMEEN:
* STRAK AFGEWERKTE EN INGERICHTE WOONKAMER MET LAMINAATVLOER
* APARTE EETKAMER AAN DE ACHTERZIJDE
* HALFOPEN KEUKEN IN HOEKOPSTELLING MET ALLE APPARATUUR
* SFEERVOLLE WINTERTUIN MET GLAZEN MET 2 SCHUIFDEUREN
* ONDERHOUDSVRIENDELIJKE ZIJ-/ACHTERTUIN MET VEEL PRIVACY, TERRAS EN TUINHUIS
* KUNSTSTOF KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING, GROTENDEELS VOORZIEN ROLLUIKEN
* PRIMA GEÏSOLEERD, VOORZIEN VAN AIRCO INSTALLATIE EN MECHANISCHE AFZUIGING
* RUIME GARAGE EN OPRIT VOOR MEERDERE VOERTUIGEN


UITSTEKEND ONDERHOUDEN, RUIME EN MODERNE WONING. INSTAPKLAAR, MEUBELS PLAATSEN EN WONEN!
GEHEEL VOORZIEN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING, GROTENDEELS ROLLUILEN. GEHEEL GEISOLEERD. AIRCO, MECHANISCHE VENTILATIE EN CV-COMBIKETEL (HUUR/€38 PM ), RUIME GARAGE. GEHEEL OMSLOTEN ZIJ-/ACHTERTUIN MET WINTERTUIN, TERRAS, HOUTEN TUINHUIS EN VEEL PRIVACY.

GELEGEN OP IN GELIEFDE EN KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING NABIJ EEN WIJKWINKELCENTRUM. GOEDE ONTSLUITING MIDDELS UITVALSWEGEN EN AANSLUITING OP DE RECENT GEREALISEERDE PARKSTADRING NAAR AKEN, MAASTRICHT EN EINDHOVEN.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening en/of zonnepanelen een huurinstallatie is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen. Dit geldt ook indien de installatie voor zonnepanelen op huurbasis aanwezig is.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt