Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Holzstraat 99 Kerkrade

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Slimmer kopen met Wij Makelaars Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Makelaars Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,- de gehele aankoop geregeld! Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen!
Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar.

Omschrijving
Voormalige bedrijfsruimte met garage en ruime bovenwoning met 4 slaapkamers in Kerkrade. Gelegen nabij diverse voorzieningen en op steenworp afstand van de Duitse grens. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van de grote verbindingswegen.

Indeling:

SOUTERRAIN:
Provisiekelder (ca. 7.42* 4.00 m).

BEGANE GROND:
De entree biedt toegang tot 1 van de 2 grote ruimtes (ca. 8.05 * 5.85 m). Deze heeft een tegelvloer. Vanuit de achtergelegen hal is er toegang de tweede grote ruimte (ca. 10.48 * 7.81 m), de 3 kleinere ruimtes, respectievelijk I (ca. 4.62 * 2.89 m), II (ca. 4.76 * 2.98 m) en III (ca. 4.80 * 2.73 m), alsmede de toiletten. Vanaf de voorzijde van het object is er toegang tot de ruime garage (ca. 8.05 * 4.62 m).
De begane grond kan diverse invullingen krijgen, maar behoeft nog afwerking.

EERSTE VERDIEPING:
In de bovenwoning biedt de overloop toegang tot de woonkamer (ca. 7.51 * 4.47 m) met parketvloer en open haard. De gesloten keuken (ca. 3.50 * 3.20 m) heeft een keukenblok met roestvrij stalen afwerking. De ruimte behoeft nog enige afwerking en installatie van apparatuur. Vanuit de keuken komt men in de badkamer (ca. 3.50 * 2.17 m) met douchecabine, wastafel met meubel, toilet en witgoed aansluiting.
Vanuit de woonkamer is er toegang tot slaapkamer I (ca. 4.68 * 4.47 m) en vanaf de overloop komt men in slaapkamer II (ca. 4.91 * 3.50 m), beide met laminaatvloeren.

TWEEDE VERDIEPING:
Via vaste trap bereikbare tweede verdieping met overloop met daaraan gelegen 2 slaapkamers en bergruimte. Slaapkamer III (ca. 5.60 * 4.23 m) en IV (ca. 4.44 * 4.07 m), eveneens voorzien van laminaatvloeren. In de bergruimte (ca. 5.60 * 3.40 m) is de CV geplaatst.

Voor een maximaal bedrag van €995,- koopt u een woning tegen de marktwaarde en krijgt hiervoor gratis advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur, ook de taxatie en notariskosten zijn dan geregeld. De kosten worden door de verkopers betaald via de vrij op naam (v.o.n.) constructie i.p.v. de kosten koper (k.k.) verkoop.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt