Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Sandberg 14 Kerkrade

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Hierbij kunnen wij aanbieden deze tussenliggende eengezinswoning, gelegen aan de Sandberg 14, 6462 HN te Kerkrade. Deze woning biedt een perfecte balans tussen comfortabel wonen en een ruime indeling.

De begane grond beschikt over een moderne en goed uitgeruste open keuken. De aangrenzende woonruimte is ideaal voor ontspanning en het ontvangen van gasten. Hier vind je voldoende ruimte voor een eethoek en een gezellige zithoek. De woonkamer is tevens voorzien van airconditioning.

Afmetingen:

Woonkamer, 3,72m x 7,60m
Keuken, 2,73m x 1,63m
Bijkeuken, 2,76m x 1,63m

Op de eerste verdieping bevinden zich twee royaal bemeten slaapkamers, elk met voldoende opbergruimte. De grote badkamer is een oase van ontspanning, voorzien van een ligbad om heerlijk te relaxen na een lange dag, evenals een aparte douche & toilet voor extra gemak.

Afmetingen,

Slaapkamer 1, 3,23m x 4,11m
Slaapkamer 2, 1,86m x 3,03m
Inloopkast, 3,25m x 1,86m
Badkamer 2,80m x 3,23m

Een van de hoogtepunten van deze woning is de ruim opgezette tuin, perfect om buiten te genieten, te tuinieren of om te barbecueën met vrienden en familie. Hier kun je je groene vingers de vrije loop laten en genieten van de frisse lucht.

Afmeting,

tuin, 5,19 x 9,00

De ligging aan de Sandberg 14, in de populaire omgeving van Kerkrade, biedt de perfecte combinatie van rustig wonen en nabijheid van alle voorzieningen. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn allemaal binnen handbereik.

Kortom, deze eengezinswoning is een ideale keuze voor wie op zoek is naar comfortabel en ruim wonen. Mis deze kans niet om deze prachtige woning te bezichtigen en je nieuwe thuis te ontdekken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt