Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Kasperenstraat 41 Kerkrade

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Altijd al een eigen bakkerij willen beginnen? Of een nagel salon, reisbureau, koffietent.. Ga zo maar door. Hier in Kerkrade kan dat! Deze prachtige hoekwoning is namelijk voorzien van een winkelpand inclusief enorme schuur/werkruimte en je woont er ook nog eens heel fijn boven. Je vindt deze buitenkans in de kindvriendelijke buurt ‘Kaalheide.’

Kaalheide (Kerkraads: Kaalhei) is een buurt in Spekholzerheide, behorend tot de wijk Kerkrade-West. De naam van de buurt verwijst naar het onbegroeide heideveld dat vroeger op deze plaats lag. Kaalheide grenst in het zuiden aan de buurt Gracht. Ten noorden bevindt zich het industrieterrein Dentgenbach. Ten oosten ligt Kerkrade-Centrum en ten westen liggen Terwinselen en Heilust. Kaalheide is bekend vanwege het Gemeentelijk Sportpark Kaalheide waar huidig Eerste Divisie voetbalclub Roda JC tot en met het seizoen 1999-2000 speelde. Het Harmonieorkest "St. Jozef" Kaalheide Kerkrade is een van de toonaangevende harmonieorkesten in Nederland. De Sint-Jozefkerk werd in 1927 gebouwd naar een ontwerp van de architect Hubert van Groenendael. Het is een markant kerkgebouw met een uivormige kerktoren. Ook liggen in deze buurt in de Krichelstraat de fundamenten van een romeinse villa rustica: de Romeinse villa Kaalheide. Aan de zuidkant van Kaalheide ligt de beek Vloedgraaf en ten oosten van de buurt ligt het dal van de Anstelerbeek, waar de villa hoog boven ligt. De villa ligt met de buurt Kaalheide op het Plateau van Spekholzerheide.

Winkel

( HET BETREFT HIER ENKEL DE VERKOOP VAN HET WINKELGEDEELTE & DE WONING !! HUIDIGE ONDERNEEMSTER ZET HAAR ZAAK OP EEN ANDERE LOCATIE VOORT ).

Je kunt het huis via de winkel betreden, of via de zij ingang. Laatstgenoemde brengt je in een knusse hal die leidt naar het woongedeelte boven. Het winkelgedeelte, waar voorheen heerlijke broodjes werden geserveerd, kan je nog helemaal naar je eigen hand zetten. In 1 van de muren is al een doorgeef raam gemaakt en je hoeft geen kabels meer door te trekken voor beveiligingscamera’s, die zitten er namelijk al in.

Hier vandaan kan je naar de achterliggende keuken en opslagruimte(s). Als je hier andere dingen wilt maken dan broodjes zal dit alles waarschijnlijk compleet anders ingericht worden, maar met 7 verschillende kamers van verschillende groottes kan je hier alle kanten mee op. Wellicht een koelcel ergens, of werkplaats, wat je maar nodig hebt, je hebt er de ruimte voor.

Woning, eerste verdieping ( momenteel in verhuurde staat ! )

Je kunt behalve via de zijdeur ook vanuit de keuken richting de entree, waar je via een authentieke houten trap het woongedeelte betreedt. Hier vind je een ruime woonkamer die dankzij de ramen rondom heerlijk licht wordt gehouden. Het feit dat dit een hoekwoning is wordt hier optimaal benut. De laminaat vloer met houtlook zorgt samen met de steunbalken die zichtbaar zijn gehouden in het plafond voor een landelijke uitstraling. Deze wordt doorgezet in de keuken, die met zijn klassieke houten, zwarte kastjes perfect in het geheel past. Toch ben je van alle moderne gemakken voorzien met een extra groot 5-pits gasfornuis, oven, vaatwasser en afzuigkap ingebouwd.

Je kunt hier niet alleen heerlijk koken, de keuken biedt ook toegang tot 1 van de mooiste verrassingen van dit huis, namelijk complete kamer/logeer vertrek aan de andere kant van het dakterras. Met een eigen inloopkast en meer dan 20 m² aan vloeroppervlak, is dit de ideale kamer voor een puber die bijna uit huis mag, of als er gasten blijven slapen.

Tweede verdieping

Aan de lange L-vormige overloop vind je behalve de luxe badkamer, drie ruime slaapkamers, elk groot genoeg om als master bedroom te dienen. De badkamer is net als de keuken in een klassieke, landelijke stijl gestoken maar is desondanks zeer compleet en comfortabel. Zo heb je hier een riant ligbad en aparte inloopdouche, een toilet en een wastafel in een extra groot wandmeubel met volop opbergruimte.

Buitenruimte

Voor de ontspanning is het dakterras al even genoemd. Op het dak en volledig omheind door schutting heb je hier absoluut geen inkijk. Beschut van de wind en lekker in de zon is dit het perfecte plekje om tot rust te komen.

Bijzonderheden

- instapklare hoekwoning ( eigen huisnummer )
* bedrijfspand en woning in 1, ideaal beleggingspand ( eigen huisnummer )
* landelijk interieur
* bouwjaar 1930
* luxe keuken en badkamer
* dakterras en kelder
* 4 slaapkamers, waarvan 1 geheel apart

Info voor beleggers, geprognotiseerde BAR 7,7% rendement. oftewel factor 12.4.

Houd er mbt een eventuele financiering rekening mee dat het zakelijke gedeelte niet via een reguliere hypotheek gefinacierd kan worden zonder omzetting van het bestemmingsplan.!

Tot slot:

- Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;
- Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Herenhuis
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt