Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Locht 95 95A Kerkrade

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Aan de Locht staat deze (bedrijfs)woning met daarachter de loods. Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1910 en is later aan de achterzijde uitgebreid.

De bedrijfsruimte is momenteel verhuurd en de bedrijfswoning staat leeg. Een belegger kan door het verhuren van de bedrijfswoning een aantrekkelijk rendement behalen.

Het woonhuis met loods staat op bedrijventerrein De Locht. Er is volop bedrijvigheid en de bebouwing bestaat voornamelijk uit woonhuizen met bedrijfsruimte. De aansluiting op de autosnelweg is nabij, waardoor de bereikbaarheid erg goed is. Op korte afstand van het woonhuis is een grote supermarkt voor het doen van de dagelijkse boodschappen. Parkeren kan in de straat en ook op eigen terrein, waar volop ruimte is.

Het woonhuis
U komt binnen in de woonkamer. De woonkamer met open keuken is circa 10,50m x 4,20m groot. Via een luik is toegang tot de kelder (circa 4,40m x 3,70m). De keukenopstelling is ingericht met diverse apparatuur. Achter de keuken zijn de wc en de bijkeuken met plaats voor de wasapparatuur. Vanaf hier is het overdekt terras bereikbaar. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde van het woonhuis is circa 4,37m x 3,00m. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers met elkaar verbonden. Ze zijn circa 4,78m x 4,33m/ 2,23 (L-vormig) en circa 4,78m x 2,80m groot. De badkamer (circa 3,33m x 2,86m) is ingericht met ligbad, douche, wc en wastafelmeubel. De bergzolder is begaanbaar via een wenteltrap en doet dienst als berging.

De bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte is grofweg 11,78m x 9,66m (circa 114m²) groot. Er is een eigen wc. Ernaast zijn nog een berging van circa 2,25m x 9,66m en een kantoor van circa 4,36 x 2,36m).

AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel circa 4 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 7 dagen na definitieve overeenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt