Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Kievitstraat 25 Kerkrade

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving

In Kerkrade/Noord aan de rand van Eygelshoven staat aan de Kievitstraat deze tussengelegen woning. De woning, gebouwd in 1959, is geheel onderkelderd en beschikt naast een tuin over een mooi ruim overkapt balkon. In de nabijheid zijn de voorzieningen bereikbaar. Eveneens zijn de uitvalswegen binnen handbereik. De Kievitstraat is een doodlopende weg, waardoor er geen doorgaand verkeer is.

Souterrain
De woning is geheel onderkelderd. In het souterrain met voldoende stahoogte is de combi cv installatie geplaatst (Intergas , 2012, eigendom) en zijn er de aansluitpunten voor de wasapparatuur. Vanuit het souterrain is er toegang naar de achtertuin.
De achtertuin is voorzien van borderbeplanting en bestrating. Aan de achterzijde van de tuin is er een looppad (brandgang).
Aan de achterzijde van de woning is er niet direct bebouwing, waardoor men uitkijkt over een bossage.

Begane grond.
Hal met meterkast en verdiepingstrap. Toiletruimte met zwevend toilet. Woonkamer met toegang naar ruim overkapt balkon met zicht over de achtertuin. Het balkon beschikt over een trap naar de lager gelegen achtertuin.
Halfopen keuken voorzien van een keukeninstallatie in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er een toegangsdeur naar het balkon.

Eerste verdieping
Overloop met toegang naar 3 slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers toegang hebben naar een klein balkon aan voor- en achterzijde van de woning. Badkamer met douche, 2e zwevend toilet en wastafel.

* rustig gelegen
* grotendeels voorzien van dubbele beglazing in deels houten en kunststof kozijnen
* voorzien van rolluiken.

AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel circa 4 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 7 dagen na definitieve overeenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt