{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Dit object is uitstekend geschikt voor dubbele bewoning en interessant als beleggingsobject! Deze ruime woning is gelegen nabij het centrum van Kerkrade en momenteel opgedeeld in twee separate woongedeelten met een royale tuin en dubbele garage aan de achterzijde.

Bouwjaar: 1910 (conform BAG)
Onderhoud: goed
Perceeloppervlakte: 352 m2
Totale woonoppervlakte: ca. 215 m2
Overig inpandige ruimte: ca. 27 m2
Externe buitenruimte: ca. 46 m2
Inhoud totaal: ca. 914 m3 (incl. bijgebouwen)
Aanvaarding: in overleg

Souterrain:
De voorzijde van het object is onderkelderd en geschikt als provisiekelder 6.75x3.95. De stahoogte bedraagt 1.64 meter.

Parterre:
De entree is aan de voorzijde gelegen en biedt toegang tot de hal met meterkast. Via de hal is tevens de onderdoorgang naar de achtertuin toegankelijk.
Op de begane grond bevindt zich een separaat woongedeelte. Aan de voorzijde is de woonkamer 8.20/3.95x4.50/2.60 gelegen. Deze is voorzien van een parketvloer en muurkast. Aan de achterzijde is de slaapkamer 4.00x3.80 met laminaatvloer gelegen. De keuken 4.45x3.00/2.50 is in de aanbouw gelegen en voorzien van de navolgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast. Via de keuken is de badkamer toegankelijk.
De badkamer 3.60x2.50 is voorzien van een ligbad, separate douche, vaste wastafel en een separaat afsluitbare toiletruimte. Via de badkamer is tevens de bijkeuken 4.80x2.50 inpandig bereikbaar, welke voorzien van is van het aansluitpunt van de wasmachine.
De royale achtertuin is onderhoudsvrij aangelegd en is aan de voorzijde middels een onderdoorgang (erfdienstbaarheid) en aan de achterzijde via de garages bereikbaar. Aan de achterzijde zijn de garages middels een berging 3.40x2.00 bereikbaar. De garages zijn 6.80x3.20 en 4.70x3.40 groot en beide voorzien van een kantelpoort.

1e Verdieping:
Op de verdiepingen is het tweede woongedeelte gelegen. Op de 1e verdieping bevindt zich de woonkamer 4.60x4.00 en eetkamer 3.90x3.60. De keuken 4.40x2.50 is in de aanbouw gelegen en voorzien van een eenvoudig keukenblok met koelkast, gaskookplaat en afzuigkap. Via de keuken is de badkamer 2.50x2.45 toegankelijk welke is voorzien van een ligbad, vaste wastafel en separaat afsluitbaar toilet. Tevens is op deze verdieping een slaapkamer 3.95x3.05 gelegen welke voorzien is van een laminaatvloer.

2e verdieping:
Bereikbaar via vaste trap.
Overloop met toegang tot drie slaapkamers en zolderruimte.
Slaapkamer voorzijde 3.85x3.50 voorzien van vloerbedekking.
Slaapkamer achterzijde 4.00x3.30 voorzien van dakkapel.
Slaapkamer voorzijde 3.30/2.30x2.60 voorzien van vloerbedekking.
Royale zolderruimte 3.30x3.00 met toegang tot bergvliering en opstelling cv-installatie (2016, huur)

Algemeen:
De woning is vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
De woning is deels voorzien van rolluiken.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).

Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}