{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Ruime eengezinswoning gebouwd in 1975 met woonkamer, keukenruimte, badkamer met ligbad/douche, toilet, vier slaapkamers, voor- en achtertuin en gelegen aan rustig erf in de wijk De Gracht te Kerkrade.

Op korte afstand van de woning zijn basisonderwijs, diverse winkels en sportgelegenheden. Voor een wandeling door het groen bent u aan het juiste adres; het is om de hoek. Binnen enkele minuten bent u op de ringweg naar de omliggende steden.

Via de voortuin met berging komt u uit bij de entree/hal. De hal met meterkast geeft toegang tot de keukenruimte met open trap naar de verdieping. Via de keukenruimte heeft u toegang tot de toiletruimte en de woonkamer. De woonkamer geeft toegang tot de tuin.
De verdieping geeft via de overloop toegang tot de vier slaapkamers, bergkast, technische ruimte met aansluiting voor de wasmachine en de badkamer. De badkamer is ingericht met een ligbad, wastafel en tweede toilet.

Bijzonderheden:
* Keuken ontbreekt
* Deels dubbel glas
* Woning dient gerenoveerd te worden
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}