{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Dit halfvrijstaande woonhuis met oprit en garage is verrassend ruim en beschikt over 4 tot 5 slaapkamers, De tuin ligt op het Zuiden en is geheel omsloten. Het onderhoud is goed en degelijk en er is sprake van een goed isolatiepakket. De ligging op de ventweg geeft niet het gevoel aan een een doorgaande weg gelegen te zijn en verder is de locatie centraal te noemen ten opzichte van winkels, basisscholen, uitvalswegen en wandelgebied.

Indeling
Souterrain:
gedeeltelijk onderkelderd (5,0 x 2,4 m) in gebruik zijnde als provisiekelder waar tevens de wasmachine-aansluiting is. En een toegangsluik naar de geisoleerde kruipruimte.

Voortuin, brede oprit, entree, hal op doorlopende leistenen vloer, garderobe-nis, meterkast en het geheel betegelde toilet met fonteintje. De L-vormige woonkamer (6,5 x 6,8/ 4,2 m) is verdeeld in een zit- en eetgedeelte en een open haardpartij. De keuken (3,9 x 2,9 m) is semi-open en beschikt over een installatie in hoek-opstelling, voorzien van diverse apparatuur. Vanuit hier is de tuin bereikbaar. Deze is ook via de oprit bereikbaar en biedt toegang tot de garage. Deze garage (6,0 x 3,7 m) heeft een sectionaal poort en is voorzien van een (afgedekte) smeerput voor de liefhebber of te gebruiken aks opslagplek. De tuin biedt optimale privacy en is keurig ingericht met een terras, gazon. Een zonnescherm biedt bescherming tegen de zon.

Eerste verdieping
Overloop, 3 slaapkamers, alle drie ruim van opzet en respectievelijk groot: 4,3 x 4,0 m; 4,1 x 4,0 m en 2,5 x 2,4 m. Allen zijn voorzien van een laminaatvloer en twee kamers beschikken over een balkon en een kamer over een vaste wastafel. De moderne badkamer (2,8 x 2,3 m) is 3 jaar geleden vernieuwd en heeft een inloopdouche, badmeubel en een 2e toilet.

Tweede verdieping
Middels vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Hier is een ruime 4e slaapkamer (4,2 x 4,0 m) en een kleine kamer (ca 5 m2) voorzien van vloerbedekking. Er is voldoende bergruimte onder het schuine gedeelte van het dak en er is een separate berging waar de C.V.-installatie staat.

Bijzonderheden
* nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen m.u.v. de tweede verdieping;
* geheel voorzien van dubbele beglazing;
* grotendeels zijn er rolluiken aanwezig;
* C.V.-combi installatie HR (bj 2015);
* kruipruimte v.v. vloer-isolatie;
* muurisolatie;
* dak is na-geisoleerd;
* zonnepanelen aanwezig (op huur basis);
* airco-installatie met 1 unit en 2 airco's;
* De Kaalheidersteenweg zal een wegreconstructie ondergaan. Gefaseerd over de periode 2020-2022 zal de hele weg van voor tot achter worden aangepakt. De hoofdrijbaan zal worden versmald (snelheidsremmer), waarbij de gewonnen ruimte ten goede komt aan de groenbermen. Verder is o.a. voor de parallelwegen gekozen voor een bestrating in elementen en een inrichting als fietsstraat.
* aanvaarding in overleg.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}