{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

OPNIEUW IN VERKOOP!

Jonge gezinnen opgelet! Deze verrassend ruime woning verkeert in een goede staat van onderhoud en beschikt over alle ruimtes die u nodig heeft. Behalve drie ruime slaapkamers en een fantastische achtertuin, spreekt ook de ideale ligging voor zich. Rustig aan een doodlopende straat en aan de rand van het bos. Wilt u een kijkje komen nemen? Bel met Aquina-Hollanders makelaars en we gaan graag met u kijken!

Bouwjaar: ca. 1977
Onderhoud: goed
Perceeloppervlakte: 249m2
Totale woonoppervlakte: ca. 111 m2
Overig inpandige ruimte: ca. 49 m2
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 20 m2
Inhoud totaal: ca. 505 m3
Aanvaarding: in overleg

Parterre:
De voortuin is geheel bestraat en biedt de mogelijkheid tot het parkeren van twee auto’s. De garage is middels een sectionaalpoort toegankelijk. De entree biedt toegang tot de hal alwaar de meterkast en het gastentoilet met fonteintje zich bevindt. Vanuit de hal is de wasruimte en de inpandige garage bereikbaar. De wasruimte 3.20x2.20 is voorzien van het aansluitpunt van de wasmachine en heeft genoeg ruimte voor het plaatsen van een extra koelkast en diepvries.
De inpandige garage is opgedeeld in een garage 5.30x3.75 met wastafel en extra werkkamer 3.75x2.40.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot leefgedeelte.
De royale L-vormige woonkamer 7.80x6.00/3.75 is voorzien van een grindvloer en heeft toegang tot het overdekte terras. De halfopen keuken 3.25x2.25 is voorzien van een koelkast, combi-oven, 5-pitsgaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser.
De achtertuin is ruim 26 meter diep en is fraai aangelegd. De tuin beschikt over maar liefst 3 terrassen, waarvan er één overdekt is. De tuin is geheel omsloten en voorzien van borders met natuurlijke aanplant en een ruim gazon. Door de ligging aan de bosrand geniet u tevens van optimale privacy.

2e verdieping:
De ruime overloop biedt toegang tot de slaapkamers en badkamer.
Slaapkamer achterzijde 4.10x3.35 voorzien van laminaatvloer.
Slaapkamer voorzijde 4.50x3.15 voorzien van laminaatvloer.
Slaapkamer voorzijde 2.80x2.30 voorzien van laminaatvloer.
De badkamer 3.3x1.80 is voorzien van een whirlpoolbad, vaste wastafel en 2e toilet.

3e verdieping:
Bereikbaar middels een vaste trap.
Ruime zolderkamer met mogelijkheid tot het realiseren van een vierde slaapkamer. Tevens bevindt zich hier de cv-installatie (eigendom, ca. 2004).

Algemeen:
De woning is voorzien van dakisolatie.
De woning is vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
De woning is grotendeels voorzien van rolluiken, welke elektrisch bedienbaar zijn.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}