{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Koningsweg 23 Kerkrade

Omschrijving

In Kerkrade centrum, direct aan het stadspark gelegen royale, luxe afgewerkte levensloopbestendige vrijstaande villa. Deze villa is in de loop der jaren vrijwel geheel vernieuwd en luxe afgewerkt. De woning biedt alle comfort, met een vergrote achtertuin met vijverpartij, diverse terrassen en tuinhuis.
Wilt u een kijkje komen nemen? Neemt u dan contact op met Aquina-Hollanders makelaars!

Bouwjaar 1956 én in de loop der jaren geheel gemoderniseerd en verbouwd
Onderhoud goed
Perceeloppervlakte 577 m2
Totale woonoppervlakte ca. 215 m2
Overig inpandige ruimte ca. 28 m2
Totale gebruiksoppervlakte ca. 234 m2
Externe bergruimte ca. 13 m2
Inhoud totaal ca. 825 m3
Aanvaarding in overleg

Souterrain:
De benedenverdieping is zowel inpandig alsmede extern te bereiken via een separate ingang via de oprit en vanuit het terras aan de achterzijde. Deze verdieping is als volgt ingedeeld: verdeelhal, slaapkamer 3.20x2.75 met saunacabine, 2e badkamer voorzien van ligbad, wastafel met optie tot Sanibroyeur-toilet, tussenruimte met toegang naar de inpandig bereikbare garage 5.00x4.35 voorzien van elektrisch bedienbare sectionaalpoort. Tevens beschikt deze verdieping over een 2e keukeninstallatie met apparatuur alsmede nog 2 ruimtes resp. 3.85x2.60 en 2.60x2.45 te benutten als werkkamer, provisieruimte, berging.

Parterre:
De ruime voortuin is keurig aangelegd .Voor de garage is er een parkeermogelijkheid alsmede op de parkeerplaats aan de linkerzijde van de woning. De entree van de woning is aan de voorzijde gelegen en biedt toegang tot het voorportaal en verdeelhal. De royale speels ingedeelde woonkamer (ca 58m2) is voorzien van een luxe vloer met gedeeltelijke vloerverwarming en een gashaardpartij. Aansluitend bevindt zich de luxe open keuken op de woonverdieping v.v. kookplaat, geïntegreerde afzuigunit, combi oven magnetron, koelkast, vaatwasser en inbouw koffiemachine. Vanuit de verdeelhal bereikt men de navolgende vertrekken: Luxe toiletruimte, badkamer met inloopdouche, toilet en badmeubel met wastafel, slaapkamer voorzijde 4.80x3.05, 2e slaapkamer aan achterzijde 3.25x2.75 en kledingkamer. De luxe wintertuin 5.00x4.35 is bereikbaar via de slaapkamer of via het terras aan achterzijde. Deze wintertuin is voorzien van glazen schuifpanelen en een elektrisch bedienbaar beweegbaar lamellen dak. De achtertuin is deels in een keurig onderhouden talud gelegen. Het terras is onderhoudsvrij aangelegd met natuursteen en is voorzien van een royaal overdekt terras, vijverpartij en royaal tuinhuis.

Algemeen:
De woning is geheel voorzien van hardhouten en kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
De woning is goed geïsoleerd
Vanuit de slaapkamer achterzijde is de bergvliering bereikbaar
De c.v. ketel is een huurtoestel (2010).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Villa
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}