Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Ringoven 84 A Landgraaf

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving

Ruime gezinswoning in de rustige en kindvriendelijke buurt Klinkerkwartier van Landgraaf, gelegen aan de rand van de woonwijk. Deze half vrijstaande woning heeft een inpandige garage, eigen oprit en een zeer ruime, onder architectuur aangelegde tuin.
Het centrum van Landgraaf ligt op 6 minuten fietsafstand evenals winkels en supermarkten. Basisschool en kinderopvang is slechts 5 minuten fietsen, de middelbare school ligt op 7 minuten loopafstand. Bushalte binnen 8 minuten lopen bereikbaar. Het Strijthagen dal bevindt in de directe nabijheid, waar vrij kan worden gewandeld en gerecreëerd. Voor fietsers zijn er genoeg mogelijkheden in de directe omgeving of iets verder weg in het Limburgse Heuvelland. Mondo Verde en SnowWorld zijn topattracties die naast de voordeur liggen.

INDELING
Begane grond:
Vanuit de entree/hal gaat een trap naar de verdieping en het souterrain. Tevens bevindt zich hier ook de meterkast.

Verdieping:
De verdieping bestaat uit de woonkamer met een halfopen keuken (U-vormig aanrecht), voorzien van een grindvloer en vloerverwarming. De keuken heeft een vier pits inductiekookplaat, vaatwasser en veel kastruimte. De verdieping biedt ook toegang tot een slaapkamer (ook te gebruiken als werkkamer). De woonkamer met grote schuifpui kijkt uit en sluit direct aan op de royale tuin en het deels overdekte terras. De overloop biedt ook toegang tot een separaat toilet en bergkast.
Slaapkamer / werkkamer: (3,28 x 5,21/3,80m)

Souterrain:
Het souterrain biedt toegang tot de badkamer (1,90 x 1,80m), garage (6,87 x 3,20m) en drie ruime slaapkamers waarvan 1 slaapkamer beschikt over een wastafelmeubel. In de badkamer is een douche, hangend toilet en wastafelmeubel voorzien.
De ruime garage is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaalpoort en tevens zijn hier de aansluitingen voor wasmachine en -droger. In de 3 slaapkamers dienen de wanden opnieuw te worden afgewerkt en in 1 slaapkamer tevens de vloer.
Slaapkamer 1: (4,03 x 3,70m)
Slaapkamer 2: (3,29 x 4,03/2,78m)
Slaapkamer 3: (3,29 x 1,97m)

Buiten:
Omsloten achtertuin met vrije achterom, royaal overdekt terras en houten tuinberging (2,44 x 1,94m) achter in de tuin. Vanuit de tuin is ook direct toegang tot het achter de woning gelegen wandelgebied via een poortje in de tuinafscheiding.

Deze leuke, ruime woning is zeer geschikt voor een gezin met kinderen, de tuin is kind- en huisdiervriendelijk.

Overige bijzonderheden:
- bouwjaar 1982.
- perceel 422 m2.
- woning voorzien van toegankelijke kruipruimte.
- schilderwerk buitenzijde is in 2020 uitgevoerd.
- de woning is voorzien van dubbele beglazing.
- woonkamer aan achterzijde voorzien van zonwering (screen).
- Cv-installatie (Nefit, bouwjaar 2016) is eigendom en heeft recent onderhoud gehad
- de vermelde maten zijn circa maten; hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Meetstaat / afmetingen
De oppervlakten en inhoud zijn bepaald conform de meetnormeringen zoals gedefinieerd in de "meetinstructie Gebruiksoppervlakte woningen" (versie juli 2019) en de "Meetinstructie bruto inhoud woningen" (versie juli 2019), welke zijn vastgsteld door Aedes, Bag Bao, NVM, VNG, het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, Vastgoedpro, VBO en de Waarderingskamer. Deze meetstaat is met de grootste zorgvuldigheid opgesteld naar beste kennis en wetenschap. Mochten er desondanks afwijkingen zijn van de daadwerkelijke situatie ter plaatse, dan kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De informatie in deze advertentie is door MMX Makelaars met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel voor de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.


+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt