{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Palenbergerweg 26 Landgraaf

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

In Rimburg in het buitengebied ligt dit unieke en authentieke woonobject. Het fraaie herenhuis biedt bijzonder veel woonoppervlakte voor bijvoorbeeld dubbele bewoning waarbij ouders en kinderen een eigen verdieping zouden kunnen hebben. Iedere verdieping is uitgerust met een woonkamer, keuken, badkamer, minimaal een slaapkamer en een eigen entree. Een drietal garages en een carport kunnen de auto’s huisvesten en in de schitterende achtertuin vol privacy is het heerlijk toeven o.a. in het grote houten chalet. Kortom weelde in het natuurschoon op een fantastische locatie.


Souterrain:
In het souterrain van de woning bevinden zich een viertal kelderruimtes en een van de vier woonverdiepingen.
In een van de kelderruimtes is de opstelling van de cv ketel. De overige ruimtes zijn nu ingericht als werkruimtes maar zouden ook als feestkelder of opslagruimte kunnen worden benut.
De woonverdieping in het souterrain heeft een eigen ingang aan de achterzijde. Via de hal wordt de woonkamer (5.43 x 4.52m) bereikt met een schuifpui naar het terras. De woonkamer geeft toegang tot de keuken (4.28 x 2.75m) met een rechte opstelling voorzien van oven, vaatwasser, koelkast, elektrische kookplaat, wasemkap en voldoende kastruimte. Via een gang is de complete en betegelde badkamer (2.76 x 2.33m) toegankelijk met ligbad, douchecabine, wastafel, toilet en bidet.
Slaapkamer 1 (3.75 x 3.50m) geeft toegang tot de bijkeuken/wasruimte/berging (4.22 x 3.75m) en tot slaapkamer 2 (3.75 x 3.00m).


Begane grond:
De entree van de begane grond is in een ruime ontvangsthal. Hier is een garderobe mogelijkheid en het ruime gastentoilet met zwevend closet en fonteintje. De eerste woonkamer (6.40 x 5.50m) is ruim van opzet met een prachtige parketvloer welke doorloopt in diverse kamers. Via de woonkamer wordt de “eetkamer” of zitkamer (4.31 x 3.94m) bereikt. Deze geeft toegang tot een slaapkamer (4.35 x 3.89m) met vaste inbouwkast en tot een tussenhal van waaruit de kelders toegankelijk zijn en met een deur naar de gang met de trapopgang en de tweede voordeur. In het verlengde van de woning is een grote tuinkamer (8.48 x 6.02m) gemaakt met een fantastisch uitzicht op de lager gelegen achtertuin. De keuken (3.95 x 2.74m) is bereikbaar via deze tuinkamer en via de tussenhal. Ook deze heeft een complete opstelling voorzien van keramische kookplaat, koelkast, vrieskast, vaatwasser, oven, rvs wasemkap en voldoende kastruimte. Via de keuken is de geheel betegelde badkamer (2.73 x 2.70m) toegankelijk met een ligbad, douchecabine, vaste wastafel en 2e zwevend closet. De deur van de tuinkamer leidt naar een terras met een trap naar de schitterende achtertuin. Hier ligt een groot houten chalet met eigen kachel, een tweede eenvoudige buitenberging, een groot gazon met begroeiing en momenteel een kippenren met huisje. Ook de garages met vlieringen en de carport zijn vanuit de tuin toegankelijk.


Eerste verdieping:
De trapopgang met bordes leidt naar de toegangsdeur van deze woonverdieping.
De gang in het midden geeft toegang tot slaapkamer 1 (3.67 x 3.46m), tot de complete keuken (4.21 x 3.59m) met hoekopstelling voorzien van keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast, wasemkap, oven en voldoende kastruimte. Ook de witgoed aansluitingen zijn hier aanwezig. De badkamer wordt bereikt via een hal waarin een tweetal vaste kasten staan opgesteld. Deze volledig betegelde badkamer (3.57 x 3.56m) is compleet met ligbad, douchecabine, vaste wastafel, zwevend closet, bidet en designradiator. De woonkamer heeft een houten vloerafwerking, evenals de slaapkamers en de serre. Deze woonkamer (5.71 x 4.03m) is licht en geeft toegang tot de serre (6.80 x 2.85m) en tot de 2e slaapkamer (4.03 x 3.02m).


Tweede verdieping:
De trapopgang loopt door naar de tweede verdieping met eveneens een aparte toegang tot deze verdieping. Ook hier loopt de gang in het midden van de verdieping met een nis alwaar de garderobe mogelijkheid is en enkele bloembakken staan weggewerkt. Hier is een dakraam aangezien de schuinte van het dak hier al begint. Ook deze verdieping biedt een woonkamer (5.41 x 3.62m) met parketvloer. Naast de woonkamer ligt slaapkamer 1 (5.41 x 3.28m) en slaapkamer 2 (5.41 x 3.39m) aan de voorzijde van de woning. De L-vormige badkamer (4.14 x 3.36/2.11m) is geheel betegeld en ook compleet ingericht met een douchecabine, een ligbad, een vaste wastafel, een toilet en een bidet. Ook zijn de witgoedaansluitingen hier aanwezig. Naast de badkamer ligt de keuken (3.29 x 2.58m) met een rechte opstelling voorzien van oven, vaatwasser, keramische kookplaat, onderbouw wasemkap en kastruimte. Er kan een losse koelkast geplaatst worden. De keuken en de badkamer aan de achterzijde hebben een dakkapel over de hele breedte.


Zolder verdieping:
Vanuit de gang van de tweede verdieping is de bergzolder toegankelijk via een vlizotrap verbinding. Deze heeft een sta hoogte van 2.38 m in de nok en is ideaal bruikbaar als bergruimte.Bijzonderheden:
De woning is voorzien van houten en kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
De woning is grotendeels voorzien van rolluiken, deels elektrisch bedienbaar.
De Remeha Calenta HR combi cv ketel (2016) is eigendom en verwarmt de hele woning.
De eerste en tweede verdieping zijn uitgerust met een intercom systeem t.b.v. de voordeur.
Voor overige gebruiksdoelen zoals bed & breakfast of zorg gerelateerd wonen dient er een bestemmingsplan wijziging te worden aangevraagd.
Unieke woonomgeving in een idyllisch en karakteristiek dorpje in Landgraaf met voorzieningen in het dorp zelf zoals een busverbinding of op korte afstand zoals een supermarkt.

Vrijstaand en riant wonen met vrij uitzicht op een prachtige locatie in een bosachtige omgeving!
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Herenhuis
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}