{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Ideale gezinswoningen, zoals deze, komen niet vaak voorbij. Ga maar na: Een rustige ligging in kindvriendelijke buurt, royale leefruimte op de begane grond, mogelijkheid tot 5 slaapkamers, ruime garage, oprit voor 3 auto’s en dan ook nog eens geheel gemoderniseerd en luxe afgewerkt. Eigenlijk hoeft u er niks aan te doen. U hoeft alleen even te bellen, voordat u kunt komen kijken. Belt u even met Aquina-Hollanders makelaars? Dan maken we graag even tijd voor u!

Bouwjaar: ca. 1985
Onderhoud: goed
Perceeloppervlakte: 297 m2
Totale woonoppervlakte: ca. 151 m2
Overig inpandige ruimte: ca. 28 m2
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 26 m2
Bruto inhoud: ca. 636 m3
Aanvaarding: per direct

Parterre:
De voortuin is netjes aangelegd en de naastgelegen oprit biedt mogelijkheid tot het parkeren van 3 auto’s. Aan de voorzijde is de entree gelegen welke toegang geeft tot de hal met meterkast en gastentoilet met fonteintje.
De royale woonkamer 7.85x4.05 is aan de voorzijde gelegen en voorzien van een plavuizenvloer. De woonkamer gaat geleidelijk over in de ruime eetkamer 4.70x3.05. Vanuit de eetkamer is de open keuken en het overdekte terras middels schuifdeuren toegankelijk.
De luxe keuken is voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur: oven, combi-oven, koelkast, vaatwasser, 5 pits gaskookplaat en afzuigkap. Het keukenblad met werkeiland is voorzien van een granieten aanrechtblad.
De gehele begane grond is voorzien van een nette tegelvloer met grotendeels vloerverwarming.

Via een tweede hal is een ruime muurkast, de trapopgang en de bijkeuken toegankelijk. De bijkeuken 2.85x2.00 is voorzien van het aansluitpunt wasmachine en biedt voldoende ruimte voor een extra koelkast of diepvries. Via de bijkeuken is tevens de garage inpandig bereikbaar. De garage is voorzien van een elektrische sectionaalpoort en deur met toegang tot de oprit. Via de garage en de achtergelegen extra berging is tevens de achtertuin bereikbaar.

De achtertuin is fraai aangelegd en geheel omsloten. Het royale terras is overdekt en voorzien van een luxe terrasoverkapping 8.00x3.80. Verder is de tuin voorzien van diverse natuurlijke aanplant.

1e Verdieping:
Overloop met parketvloer en muurkast.
Slaapkamer 3.20x3.15 voorzien van laminaatvloer en eigen inloopkast 2.10x2.00.
Slaapkamer achterzijde 3.70x2.15 voorzien van laminaatvloer.
Slaapkamer achterzijde 3.05x2.65 voorzien van laminaatvloer.
Moderne badkamer 2.80x2.10 voorzien van ruime inloopdouche en vaste wastafel.
Het separate 2e toilet is bereikbaar vanaf de overloop.

2e verdieping:
Middels vaste trap toegang tot de royale zolderruimte. Deze ruimte is nu geheel open, maar biedt diverse mogelijkheden voor het creëren van extra kamers. Tevens bevindt zich hier de cv-installatie (huur, 2017)

Algemeen:
De woning is voorzien van dak-, spouwmuur- en vloerisolatie.
De woning is vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
De woning verkeert in een goede staat van onderhoud.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}