Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Lemiers-rijksweg 53 Lemiers

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Inleiding:
Aan de rijksweg in Lemiers ligt dit prachtige en bovenal grote tussengelegen woonhuis. Met zijn statige ruimtes, aparte wooneenheid, veel woonoppervlakte, zeer ruime tuin, garage en prachtig uitzicht. De korte samenvatting: Een bovengemiddeld aantrekkelijk pand.

Indeling:


Parterre
Op deze verdieping bevindt zich een aparte wooneenheid (60 m2) die momenteel in gebruik is als werk c.q. opslagruimte. Middels de entree worden de bovengelegen woonverdiepingen bereikt.

Via de ruime garage (4 x 7), met smeerput, kan de tuin bereikt worden. De tuin heeft een aantrekkelijke diepte en eindigt aan een open veld met magnifiek uitzicht.

Eerste verdieping
Prachtige, zeer ruime verdieping waarbinnen de woonkamer, eetkamer en keuken, ondanks de zeer open structuur toch heel duidelijk hun eigen plek hebben gevonden. De grote ramen bieden uitzicht op het o zo mooie heuvellandschap en de grote tuin. Via de eetkamer wordt het grote terras bereikt met trap naar de tuin.

Via de overloop is er toegang tot het gastentoilet annex luxe waskeuken.

Tweede verdieping
Via de overloop wordt de badkamer (2,80 x 4,39) met inloop douche, bad, toilet en wasbak bereikt. De 2 slaapkamers aan de achterzijde: (2,80 x3,70) en (2,60 x 3,70) zijn als doorloopkamer met elkaar verbonden. De grootste slaapkamer (3,90 x 7,50) is bijna een trotse 30 m2. Alle slaapkamers bieden ook een mooi uitzicht op het achtergelegen heuvelland. De grootste slaapkamer is tevens voorzien van een ruim balkon aan de voorzijde van het pand.

Derde verdieping
Middels een vaste (prefab) trap wordt de derde verdieping bereikt. Als we de slaapkamer op de begane grond meetellen spreken we hier over de 5de slaapkamer van circa 45 m2 groot. Uiteraard kan deze ruimte ook een andere bestemming toebedeelt krijgen. Naastgelegen is nog de mogelijkheid tot bergruimte en tevens de Cv-ruimte.

Enkele bijzonderheden:
- Het pand is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren en niet bouwtechnisch verbonden met de buurpanden wat de gehorigheid bijzonder ten goede komt.
- Het pand werd in 2007 / 2008 grotendeels gerenoveerd (Waaronder: ramen / dakisolatie / badkamer / Centrale verwarming).
- Het uitzicht en de tuin zijn zeer aantrekkelijk te noemen.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt