Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Wilhelminasingel 69 Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

In het charmante en fraaie stadsdeel Wyck, gesitueerd aan de oostelijke Maasoever met weidse promenades, ligt op een begerenswaardige locatie dit majestueuze en monumentale herenhuis, gebouwd in 1907 in eclectische bouwstijl.
Het herenhuis is gelegen aan een van de mooiste singels van de stad en dit mag met recht een statige woonstand genoemd worden.

Onder regie van de beroemde Maastrichtse architect Joseph Hollman werd het herenhuis gebouwd en wordt de huidige architectuurhistorische waarde bepaald door de hoogwaardige esthetische kwaliteiten, het bijzondere materiaalgebruik en de ornamentiek.
Naast een indrukwekkende voorgevel en een imposante hal met een bijzondere trappartij voorzien van smeedijzeren balustrades, zijn alle authentieke stijlkenmerken bewaard gebleven.
Het grote gebruiksoppervlakte samen met het aanzienlijke bouwvolume en de praktische indeling, maken dit object eveneens uitstekend geschikt voor wonen in combinatie met praktijk/kantoor aan huis.

In Wyck zijn de talloze winkelvoorzieningen, terrasjes, hotels, restaurants, het NS-station en de Maas met de Servaasbrug alle binnen loopafstand gelegen.
Vanuit het stadsdeel Wyck heeft men bovendien een snelle en gemakkelijke verbinding naar de stadstraverse met A2/A79 en enkele prachtige recreatiegebieden ten zuiden van de stad.
Ook het nu al fameuze stadsdeel Céramique met de stadsbibliotheek en het fraaie Charles Eijck-parkje liggen in de directe nabijheid.


INDELING:

Parterre:
Entree met tochtportaal en de bijzonder fraai gestileerde hal met gangkapitelen, architraven en trappenhuis; voorzien van marmeren vloeren.
Aansluitend bevindt zich de vestiaire met terrazzovloer en uitgevoerd met een authentieke servieskast, een wandvitrine en een garderobekast, tevens de keldertoegang.

Rijkelijk geornamenteerde woonkamer en-suite (5.91 x 4.62 en 5.21 x 4.62 m) met eiken parketvloeren, schuiframen, hoge plafonds, een monumentale schouwpartij met gashaard en fraaie schuifdeuren voorzien van geslepen facetglas.

De goed geoutilleerde keuken (4.43 x 4.02 m), eveneens met eiken parketvloer en schuifdeuren, is voorzien van een airco-unit, een spoeleiland met composiet werkblad, vaatwasser en "Quooker", een aanrechtcombinatie met inductiekookplaat en schouw met afzuigkap en een apparatenwand met dubbele koelkast, stoomoven en combi magnetron/oven.
Een uitstekende lichtinval is gewaarborgd door de fraaie lichtstraat en de openslaande terrasdeuren.

Vanuit de vestiaire en keuken is toegang tot de bijkeuken (6.03 x 3.09 m), eveneens met terrazzovloer, voorzien van een aanrecht met composiet werkblad en een kastenwand waar tevens een vrieskast en wijnklimaatkast is ingebouwd.
Aansluitend een tussenportaal met terrazzovloer, de tuintoegang, tweede keldertoegang en wastafel.
Tevens bevindt zich hier het betegelde gastentoilet voorzien van wandcloset.

Vanuit de keuken en bijkeuken is de geheel ommuurde stadstuin toegankelijk, voorzien van bestrating, welke op zuidoost is gesitueerd en een optimale privacy biedt. Ook is hier het overdekt terras met een fraaie glazen veranda gelegen.

Eerste verdieping:
Via de bordestrap is een tussenportaal bereikbaar.
Betegelde toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje.
Slaapkamer 1 (6.03 x 3.10 m) met en-suite een betegelde badkamer (3.10 x 2.74 m), voorzien van een inloopdouche, wandcloset en dubbele wastafel.

Overloop.
Slaapkamer 2 (5.55 x 4.60 m) met schouwpartij, airco-unit en en-suite de hoofdbadkamer (5.65 x 4.60 m) met vloerverwarming.
Deze badkamer is voorzien van een monumentale erker met aan weerszijden afgeronde balkons, een schouwpartij met aan weerszijden een wastafel met meubel, een vrijstaand ligbad, een inloopdouche en wandcloset alwaar deels marmeren wandbetegeling.
Aansluitend aan de badkamer is een walk-in closet (4.55 x 2.12 m) gesitueerd, eveneens met vloerverwarming.

Tweede verdieping:
Via de bordestrap is wederom een tussenportaal bereikbaar.
Betegelde toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje.
Slaapkamer 3 (6.05 x 3.12 m) met een voorzetwand alwaar de dubbele wastafel en een separaat opgestelde inloopdouche.

Overloop.
Slaapkamer 4 (5.08 x 4.63 m) met dubbele muurkast.
Slaapkamer 5 (5.62 x 4.59 m) met enkele muurkast, balkon en en-suite een betegelde badkamer (4.57 x 2.11 m) voorzien van een wastafel met meubel, inloopdouche en wandcloset.

Derde verdieping:
Via de bordestrap is de overloop bereikbaar.
Zolderkamer (5.75 x 2.05 m) met dakkapel.
Riante bergzolder (9.41 x 4.63 m) met twee dakkapellen en opstelling van een tweetal boilers en de MV-unit.
Tevens is van hieruit de vliering ca. 13 m² toegankelijk met een nokhoogte van 3.00 m.

Souterrain:
De woning is volledig onderkelderd.
De kelder onder de hoofdbouw, via de vestiaire toegankelijk, bestaat uit een wijnkelder, een voorraadkelder en een voormalige kolenkelder; totale oppervlakte ca. 83 m².
Onder de achterbouw bevindt zich de voormalige waskelder (9.07 x 3.00 m), via de bijkeuken toegankelijk, en wordt thans gebruikt als stookkelder alwaar de opstelling van de combi cv-ketel en boiler.


BIJZONDERHEDEN:
- Het trappenhuis, bordessen en de overlopen zijn grotendeels voorzien van gemarmerde en geornamenteerde
wandafwerking;
- Nagenoeg alle plafonds voorzien van ornamenten met sierlijsten;
- Op de verdiepingen aan de voorzijde zijn de kozijnen uitgevoerd met voorzetkozijnen en isolerende beglazing;
- Eerste verdieping grotendeels voorzien van eiken parketvloeren; tweede verdieping voorzien van laminaat vloeren;
zolderverdieping met authentieke planken vloeren;
- Het pand is een Rijksmonument (nr. 506729) en maakt tevens deel uit van Beschermd stadsgezicht Maastricht;
- Ruim voldoende parkeergelegenheid ter plaatse: betaald parkeren alsook parkeren voor vergunninghouders
(bewoners)


Het onderstaande is van toepassing op de informatiebrochure die u thans bekijkt. U stemt in met deze disclaimer.
1. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
2. De koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige (aankoop-)keuring te (laten) verrichten en/of adviseur in te schakelen om zodoende een goed inzicht te verkrijgen in de actuele onderhoudstoestand van de onroerende zaak
3. Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend, ook wel “schriftelijkheidsvereiste” genoemd. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.
4. De content is door ons en eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch we aanvaarden geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
5. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zijn gebaseerd op de meetmethode van de NVM, een afgeleide van de NEN2580.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Herenhuis
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt