Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Pergamijndonk 148 Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

In de wijk Oud Caberg ligt deze royale te moderniseren 2-onder-1-kapwoning op een perceel van maar liefst 575m². Dit woonhuis biedt een oprit, garage, zeer ruime tuin, woonkamer met open haardpartij, een open keuken, serre, vier slaapkamers en een royale zolder (mogelijkheid realiseren vijfde slaapkamer). De woning is gelegen in een rustige straat.

Een heerlijk gezinshuis met een ruime achtertuin in een rustige, kindvriendelijke buurt.

LIGGING
Rustig gelegen in de kindvriendelijke wijk Oud-Caberg. Goede voorzieningen zoals o.a. winkels (o.a. winkelcentrum Brusselsepoort), scholen, gezondheidszorg, sport/recreatie en openbaar vervoer treft u op korte afstand. Gunstig gelegen t.o.v. de uitvalswegen A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

BIJZONDERHEDEN
- Goed onderhouden woning, te moderniseren.
- Nefit cv-ketel (huur). De ketel in de woning is gehuurd en het huurcontract gaat over op de koper.
- Warmwatervoorziening door middel combiketel.
- Kunststof kozijnen met dubbel glas.
- Plaatselijk rolluiken.
- Parkeergelegenheid op eigen terrein.
- Vrij uitzicht op groenvoorziening.
- Definitief energielabel C met als einddatum 13-05-2032.
- Opname ouderdomsclausule.
- Het conform NEN2580 meetrapport is ter inzage beschikbaar.

Indeling:
Begane grond:
Via de oprit komt u bij de entree van de woning. De woning is ook achterom bereikbaar. In de hal met marmeren vloer bevindt zich de toiletruimte, de meterkast, de trapberging en de trapopgang. De toiletruimte is voorzien van een staand toilet met fonteintje. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en de keuken.

De woonkamer met schouw en open haard heeft een mooie lichtinval door de grote raampartij aan de voorzijde en de schuifpui aan de achterzijde. Vanuit de woonkamer heeft u aansluitend toegang tot de serre welke toegang biedt tot de tuin en de garage.

De keuken ligt aan de achterzijde van de woning en staat in open verbinding met de woonkamer. De keuken heeft een L-vormige opstelling, voorzien van een spoelunit, een inductiekookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser en een koelkast. Vanuit de keuken heeft u eveneens middels een schuifpui toegang tot de serre. Deze is voorzien van spotjes, verwarming en een schuifpui over de gehele breedte van de woning.

De woonkamer en keuken is voorzien van een leisteen vloer en de serre van een plavuizen vloer.

1e Verdieping:
Via de trap in de hal bereikt u de ruime overloop op de eerste verdieping met aangrenzend vier slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de tweede verdieping. De eerste verdieping is met uitzondering van de badkamer voorzien van een laminaatvloer. De badkamer is voorzien van een badmeubel, een douche, een wastafelmeubel, spiegelkast met verlichting en een toilet. Tevens bevindt zich hier de aansluiting van de wasmachine.

2e Verdieping:
Via de vaste trap (waar er mooi licht binnenkomt door de aanwezigheid van het raam in het trapgat) bereikt u de ruime zolderruimte voorzien van twee dakramen met de mogelijkheid tot realiseren van een vijfde slaapkamer. Hier bevindt zich de opstelplaats van de cv-ketel.

TUIN:
De zeer royale achtertuin met achterom biedt een ruim terras langs de achtergevel. De tuin is verder voorzien van een vijver, gras, borders met vaste beplanting, bomen en struiken. In de achtertuin staat een houten tuinhuis voorzien van elektra. Zonnige tuin met ligging op het zuidwesten.

INFORMATIE
Aan de zijkant van de tuin bevindt zich een pad met toegang tot het transformatorhuisje dat zich aan de achterkant van de garage bevindt. Het pad is in eigendom van de gemeente Maastricht en het transformatorhuisje van Enexis Netbeheer en is belast met een zakelijk recht.

OPRIT & GARAGE
De garage is voorzien van een tegelvloer, elektra en een metalen garagedeur. Aan de achterzijde is middels een deur de achtertuin te bereiken. De ruime en geheel bestrate oprit biedt ruimte aan meerdere auto’s. Naast de garage bevindt zich het toegangshek naar de achtertuin.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt