Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Gaspeldoorn 2 Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Exclusieve villa met inpandig zwembad, gelegen op een riant perceel aan de groene rand van Maastricht.

Deze prachtige villa is ontworpen door de Maastrichtse architect Arno Meijs en is gelegen op korte afstand de A2 en A79. Vanuit hier heeft u een uitstekende verbinding met Eindhoven, Heerlen, Luik, Brussel en Keulen Vanaf Maastricht Aachen Airport kunt u uw internationale reis vervolgen en de ligging ten opzichte van het United World College maakt deze villa geschikt voor een internationale doelgroep.
Indeling o.a.

Begane grond:
Ruime entree/hal met trappenhuis. De garderobe en het gastentoilet zijn verscholen achter een muur en zijn niet zichtbaar vanuit de hal.
Dubbele glazen deuren geven toegang tot de woonkamer annex eetkamer. De lichtinval en de mooie indeling met subtiel niveauverschil maken deze woonkamer tot een heel aantrekkelijke leefruimte. Via grote schuifdeuren is het achterterras bereikbaar. Zowel in de living als in het eetgedeelte is een openhaard. In het eetgedeelte zijn aan weerszijden van de open haard openslaande tuindeuren die toegang geven tot het zijterras.
Gesloten keuken die zowel vanuit de eetkamer als vanuit de hal te bereiken is. De op maat gemaakte keuken van topkwaliteit is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en prachtige aanrechtbladen van donker natuursteen. Tevens is de keuken voorzien van een goederenlift, zodat de boodschappen zonder inspanning vanuit de garage naar de keuken getransporteerd kunnen worden.

Eerste verdieping:
Vanaf de ruime overloop heeft u een mooie zichtlijn naar de woonkamer. In het voorste deel van de villa zijn twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer. De derde slaapkamer is thans ingericht als wasruimte en linnenkamer. Op de overloop is een separate toiletruimte met fonteintje.
Slaapkamer 4: aan de achterzijde ligt de master bedroom met dressing en luxe badkamer, die is ingedeeld met een ligbad, aparte douche, een nis met toiletruimte en een dubbel wastafelmeubel.

Tuinniveau:
Verrassend is de zeer ruime verdieping op tuinniveau met een gebruiksoppervlakte van maar liefst 270 m². Hier vindt u onder andere een dubbele garage, een wijnkelder, een grote kantoorruimte met fraai uitzicht naar de tuin en een gastenverblijf met eigen badkamer. In de gang, ten hoogte van de kantoorruimte en het gastenverblijf, is een toiletruimte gesitueerd. Zowel de kantoorruimte als het gastenverblijf geven toegang tot het buitenterras.
In een bijna 20 meter lange vleugel vindt u het verwarmde binnenzwembad en de wellness faciliteiten. Het meer dan 12 meter lange zwembad is een prachtige ruimte met een aangename rust en een directe verbinding met het grote buitenterras waar u kunt genieten van optimale privacy. De dubbele douche, sauna en de zeer compleet uitgeruste bar met pantry maken dit tot een plek waar u volop van gaat genieten.

Tuin en terras:
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het L-vormige terras waar ruimte is voor meerdere zithoeken om de hele dag in de zon te zitten. Ook hier ziet u prachtige details, die deze villa spannend en uniek maken. De achterzijde van de villa kijkt uit op het groene buitengebied van Bemelen. De tuin met gazon en mooie bomen en het grote terras op souterrain-niveau nodigen u uit voor een kennismaking.

Algemeen:
Daar waar de stad overgaat in het buitengebied naar Bemelen, staat deze indrukwekkende villa die is ontworpen door de Maastrichtse architect Arno Meijs. Het gebogen dak met zink, het stucwerk en de unieke zijgevel van Jerusalem Stone geven deze villa een fantastische uitstraling. Verrassend is de verdieping op tuinniveau met een groot zwembad, wellness faciliteiten, een grote kantoorruimte en een gastenverblijf met badkamer. Op de eerste verdieping zijn nog vier slaapkamers en drie badkamers, waarmee dit de perfecte plek is voor een gezin die het bruisende leven van de stad wil combineren met de rust van het Heuvelland. Dit is een villa in de categorie ‘All you can dream about, and much more…’

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door PH Exclusive Real Estate met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt PH Exclusive Real Estate geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Villa
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt