{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Zeldzaam en uniek op alle fronten!

Landelijk gelegen in de heuvels rondom Maastricht, charmant en met gebruikmaking van duurzame materialen, ruim met optimale privacy en een subliem uitzicht over het Limburgse Heuvelland met haar prachtige natuur, is de buitenplaats Welsdael gelegen.

Het complex is nieuw gebouwd anno 2013 en bestaat uit een comfortabele villa met 3 gastenverblijven en 4 B&B suites.
Hiernaast is de buitenplaats ideaal voor de paardenliefhebber gezien de aanwezigheid van 3 luxe “Laake” paardenboxen, paddock en het riante perceel van circa 1,2 ha.

Via het voorterrein met meer dan voldoende parkeergelegenheid voor gasten, paardentrailers e.d. is via het poortgebouw de halfopen binnenplaats bereikbaar welk voorzien is van fraaie elektrisch bedienbare poorten: via de binnenplaats en het poortgebouw zijn zowel de suites, de gastenverblijven, de paardenstallen alsook de villa bereikbaar.

Algemeen:
Bouwjaar: 2013
Perceeloppervlakte: 1 hectare, 16 are en 39 centiare (11.639 m²)
Vraagprijs: hogere prijsklasse
Aanvaarding: in overleg

Gebruiksoppervlakten:
Villa: circa 240 m²
3 gastenverblijven: circa 117 m²
Suites (excl. verkeersruimten): 167 m²
Paardenstallen en carport: 113 m²
Totale inhoud: 2.834 m³

Installaties:
Centrale verwarming: via gasgestookte cv-ketels bouwjaar 2013 (type HR-combi)
Warm watervoorziening: middels cv-ketels
Mechanische ventilatie: aanwezig op badkamers/keukens/toiletten
Diversen: elektrische poorten, centrale stofzuigerinstallatie, buitenzwembad met tegenstroom-installatie

Omschrijving villa:
Via de representatieve entree is de woning bereikbaar, de hal met garderobe-nis, luxe gastentoilet, fraai trappenhuis, biedt toegang tot de diverse ruimten.

Indeling villa:

Begane grond:
Woonkeuken: De keuken is zeer centraal gelegen binnen de buitenplaats, waardoor er rondom zicht is op enerzijds het poortgebouw en de binnenplaats, maar bovenal op de eigen paardenweide en de fraaie omgeving.
De keuken is voorzien van een maatwerk keuken in u- opstelling uitgerust met alle comfort waaronder een 4-pitsinductie kookplaat met wokbrander, schouwkap, oven met steamer, warmhoud-lade, 2 koelkasten, vaatwasser en is afgewerkt met een natuurstenen werkblad.
Vanuit het zitgedeelte met rondzit en de subtiel geplaatste openhaard geniet men van een heerlijk ontbijt of lunch in een bijzondere setting.

Bijkeuken:
Praktisch en super afgewerkte bijkeuken met luxe aanbouwkeuken met inbouwapparatuur en waaronder 2-pits gasfornuis, afzuiging, gootsteen en inbouw koelvries-combinatie en ingebouwde wasmachine en droger, maatwerk voorraadkasten en centrale stofzuigerinstallatie.

Woonkamer:
Vanuit de hal, maar ook via de woonkeuken, is de perfecte afgewerkte en sfeervolle living bereikbaar. De living is opgedeeld in een eetkamer en een fraaie zitkamer met optimaal tuincontact en voorzien van een eiken plankenvloer in visgraad patroon gelegd.
Via een schuifdeur is de eetkamer bereikbaar die naast het duurzame materiaal gebruik wordt gekenmerkt door de optimale lichtinval en tuincontact maar ook door het bijzondere uitzicht.

Slaapkamer met badkamer 1:
De villa beschikt over meer dan voldoende slaapkamers waaronder ook een slaapkamer op de begane grond die ook ideaal te gebruiken is als kantoorruimte. Aansluitend is de luxe badkamer gelegen uitgerust met douche, wastafel en toilet die tevens toegang biedt tot de tuin en het zwembad.

Eerste verdieping:
Via de fraaie bordestrap is de slaapverdieping voor de ouders bereikbaar.
Middels de overloop en het portaal is de masterbedroom bereikbaar met loggia.
Aansluitend is de badkamer gelegen uitgerust met een whirlpool, toilet, inloopdouche, wastafel met maatwerk kasten en vloerverwarming.
Via de bijzondere kleedkamer met maatwerk kasten is een 2e slaapkamer bereikbaar met ingebouwde infra rood sauna, mooie afgescheiden zonnebank ruimte, alsmede een praktische zolderruimte die tevens dienst kan doen als bijvoorbeeld zolderruimte.

Gastenverblijven:
Om een perfecte privacy te garanderen zijn de kinderkamers of gastenverblijven separaat van de villa gebouwd en gesitueerd in een aparte vleugel van de buitenplaats. De gastenverblijven zijn verdeeld over 2 woonlagen en zowel bereikbaar via 2 trappenhuizen maar ook via een lift.
Centrale entree via binnenplaats, hal met maatwerkkasten en technische installatie, toegang tot het “Plateau” gastenverblijf. Dit verblijf is geheel gelijkvloers ingericht en ingedeeld in een ruime woonkamer met halfopen keukenruimte, slaapkamer met badkamer met douche, toilet en wastafel.

Gebruiksoppervlakte Plateau begane grond ca. 56 m²

Op de 1e verdieping zijn er nog 2 gastenverblijven gelegen genaamd “Atelier” en “Bemelen”. Beide verblijven zijn compleet uitgevoerd, uitmuntend afgewerkt met duurzaam en warm materiaal gebruik. Ook zijn zowel Atelier als Bemelen uitgevoerd met een woonkamer met open keuken, een slaapkamer met badkamer een buitenruimte in de vorm van een loggia.

Gebruiksoppervlakte Atelier: ca. 27 m ²
Gebruiksoppervlakte Bemelen: ca 35 m²

B&B suites:
De 4 B&B suites zijn gerealiseerd in de voorvleugel, links van de poort van de buitenplaats, waardoor er een optimale privacy is gegarandeerd tussen het privé-gedeelte en het zakelijk gedeelte. De 4 suites worden thans zeer goed verhuurd, de cijfers laten een zeer mooie bezettingsgraad zien en er is sprake van zeer goede beoordelingen op de verschillende websites zoals Zoover, Booking.com. Op de website van www.buitenplaatswelsdael.nl treft u een uitgebreide beschrijving aan van de suites alsmede van de huurprijzen. Meer informatie omtrent actuele huuropbrengsten worden u op verzoek door uw makelaar verstrekt.

Indeling suites:

Suites begane grond:
Alle 4 de suites genieten uiteraard van een subliem uitzicht over de het heuvelland. De namen van de suites zijn dan ook genoemd naar hun uitzicht. Respectievelijk is dit de Honthem, Sibbe, Toren en Molen suite: centrale entree met technische ruimte, trappenhuis en toegang tot de 2 begane grond suites geschikt voor 2 personen: privé-hal, woonkamer met open keuken, buitenterras bereikbaar via openslaande tuindeuren, slaapkamer en luxe badkamer voorzien van alle comfort.

Gebruiksoppervlakten begane grond: 37 m² en 37 m²

Suites 1e verdieping:
De kamers gelegen op de 1e verdieping zijn zowel per trap als per lift bereikbaar en zijn beiden geschikt voor 2 personen. Beide kamers beschikken over een comfortabele loggia met een adembenemend uitzicht.

Gebruiksoppervlakten verdieping: 46 en 47 m²

Tuin en bijgebouwen:
De villa is gelegen op een riant perceel met prachtige streekeigen aanplant waaronder notenbomen, beukenhagen en een strak gazon. Achter de villa is een bijzondere luifel geplaatst voor schaduw tijdens zonnige dagen en is tevens het buitenzwembad (met tegenstroom installatie) van 3,5 bij 7 meter gelegen alsmede de rustieke overkapping en perfecte privacy.

Paardenboxen:
Het totale perceel is 1.16.39 hectare groot en is naast de siertuin geheel ingericht voor de paardenliefhebber door de aanwezigheid van een degelijke omheining, drinkbakken, mobiele schuilruimte en 3 luxe paardenboxen van het kwaliteitsmerk Laake.
De 3 paardenboxen zijn gerealiseerd in de westvleugel van de buitenplaats en zijn geheel in stijl met de villa gebouwd: via de voergang zijn er 3 grote en luxe boxen te bereiken, verwarmde zadelkamer en is de grote hooizolder te bereiken via een vlizotrap. De totale gebruiksoppervlakte excl. hooizolder bedraagt 75 m².

Garage/carport:
Naast de woning en voor de paardenboxen is er een ruime carport (met Douglas hout beklede wanden) aanwezig, die ruimte biedt aan 2 tot 3 voertuigen.

Bestemmingsplan en bouwvergunningen:
De locatie Klein Welsden 5 is deels bestemd tot ‘Wonen’ en deels tot ‘Agrarisch met waarden’.
De voor 'wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor wonen, met inbegrip van mantelzorg, aan-huis-gebonden-beroepen en agrarische activiteiten van ondergeschikte betekenis en de daarbij behorende voorzieningen. Bovendien is er een omgevingsvergunning aanwezig voor de aanwezigheid van Bed & Breakfast of te wel zijn er tot acht slaapplaatsen toegestaan.

Met een omgevingsvergunning kan onder voorwaarden het uitoefenen van consumentverzorgende en kleinschalige ambachtelijke bedrijfjes mogelijk worden gemaakt.

De voor 'agrarisch met waarden' aangewezen gronden zijn bestemd voor agrarisch gebruik, bestrijding en voorkoming van bodemerosie en wateroverlast, waaronder begrepen de aanleg van onder- en/of bovengrondse voorzieningen voor de opvang en buffering van water, instandhouding en ontwikkeling van de aanwezige natuurlijke, landschappelijke, cultuurhistorische en archeologische waarden en de daarmee samenhangende landschapskarakteristiek, bescherming van aangrenzend natuurgebied met daaraan ondergeschikt ontsluiting van de afzonderlijke percelen ten behoeve van het toegestane gebruik en recreatief medegebruik.

Tevens is op de bestemming ‘Agrarisch met waarden’ de aanduiding ‘Overig-Zone hoogstamboomgaarden’. Nieuwe hoogstamboomgaarden worden in het kader van de nagestreefde landschapsontwikkeling bij voorkeur ter plaatse van de aanduiding 'Overig-Zone hoogstamboomgaarden' gerealiseerd.

Het talud aan de voorzijde is aangeduid als landschapselement. De voor 'waarde-landschapselement' aangewezen gronden zijn, behalve voor de andere daar voorkomende bestemming(en), mede bestemd voor instandhouding en herstel van de in het buitengebied aanwezige kleine landschapselementen en de daarmee samenhangende landschappelijke en natuurlijke waarden, alsmede het daarmee samenhangende waterbergend vermogen van de grond.

Kadastrale gegevens:
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Margraten, sectie H, nummers 411 en 412, tezamen groot 1.16.39 hectare.

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met Richard Vroonen van het kantoor te Margraten, bereikbaar op telefoonnummer:
043-30 30 117.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}