{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Diergaarderstraat West 7 Maria Hoop

Omschrijving

Authentieke woonboerderij uit 1885 gelegen aan een rustige weg in Maria Hoop, nabij alle voorname voorzieningen.
Een bijzonder project waar met wat tijd en liefde een prachtig woonhuis van gemaakt kan worden. Perfect voor liefhebber van rust en ruimte.

Indeling:

SOUTTERAIN:
Provisieruimte (ca. 3.59 * 2.66 m).

BEGANE GROND:
De entree met tegelvloer met daaraan gelegen de trapopgang.
De woonkamer (ca. 3.71 * 3.57 m) en aangrenzende kamer (ca. 3.57 * 2.45 m) hebben enkele karakteristieke elementen, zoals de schouw. De keuken/eetkamer (ca. 6.28 * 2.52 m) heeft een houten vloer en is nu enkel voorzien van een eenvoudige aanrechtblok, zonder apparatuur. Vanuit de keuken heeft men toegang tot het achterhuis (ca. 13.55 * 2.62 m), welke is opgedeeld in 3 ruimtes. Van daaruit is er toegang tot de badkamer.
De badkamer (ca. 2.62 * 1.44 m) is geheel betegeld en voorzien van een toilet en wastafel en douche.
Alle ruimtes behoeven renovatie en modernisering.

BUITEN:
Achter de woning liggen 3 grote schuren welke verbonden worden door een alles overkoepeld dak. De schuren, I (ca. 10.49 * 6.28 m), II (ca. 7.21 * 4.87 m) en III (ca. 9.79 * 3.73 m), hebben diverse doeleinden gekend. Onder het hoge dak is er op enkele schuren een hooizolder gecreëerd.
Op het perceel liggen tevens nog twee aparte schuren, I (ca. 3.76 * 3.52 m) en II (ca. 3.52 * 2.00 m), en een grote carport/garage (ca. 14.38 * 6.72 m). Deze is aan een zijde geheel open, maar zou gesloten kunnen worden om daadwerkelijk als garage of werkplaats te dienen. De rest van het perceel is grasland/weiland.

EERSTE VERDIEPING:
Vanuit de overloop is er toegang tot de 3 kamers, I (ca. 3.84 * 2.87 m), II (ca. 3.83 * 2.76 m) en III (ca. 6.28 * 2.05 m). Ook hier is onderhoud en modernisering wenselijk.

BIJZONDERHEDEN:


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Woonboerderij
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}